Urmărește emisiunea live


Badea, cu vocea tremurândă. Primele declarații după nașterea fiului său

Miercuri seară, la ora 22.34, Mircea Badea a devenit tătic. Imediat ce a aflat marea veste, prezentatorul TV a intrat în direct la Antena 3, în emisiunea "Sinteza Zilei" și a vorbit despre acest moment special din viața lui.

"Aplauzele le merită mama lui pentru că s-a chinuit foarte mult și foarte intens. Sunt epuizat pentru că am stat într-o tensiune îndelungată. Nu aveam vești despre ce se întâmplă în sala de nașteri. A durat și nu a fost foarte ușor. Nașterea a fost naturală. Totul este ok acuma. Toată lumea e în regulă. L-am văzut prin geam. Ea părea ok, am văzut-o de la depărtare, ea nu cred că m-a văzut. Mi-am dat seama că este ok. Nașterea naturală este dificilă. Îmi imaginez că i-a fost greu, dar mă bucur că este în regulă. În ultimele 36 de ore, eu am dormit două ore, ea a dormit două ore, doar că eu nu am trecut prin travaliu. Nu am suportat acea procedură, travaliul. Am simțit o detensionare nervoasă când am văzut că și Carmen, dar și copilul sunt ok", a spus Mircea Badea la Antena 3.

Carmen Brumă a născut miercuri seară un băieţel perfect sănătos, anunțul oficial fiind făcut în emisiunea "Sinteza zilei", de la Antena 3, chiar de Mihai Gâdea.

VEZI ȘI: Mircea Badea a devenit tătic

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel