Badea: Bendeac a făcut o trecere foarte abruptă. Replică pentru Mărgineanu

Mircea Badea a reacţionat ca urmare a polemicilor iscate în urma Premiilor Gopo, acolo unde o o formaţie impresariată de Dan Bursuc a cântat o manea. Printre cei vizaţi de realizatorul Antena 3 a fost Mihai Mărgineanu. 

Mircea Badea spune că nu înţelege reacţia lui Mihai Mărgineanu referitoare la manelele de pe scena Teatrului Naţional. Realizatorul Antena 3 a comparat cariera lui Mihai Bendeac, care a jucat şi în roluri importante, cu cea a lui Mihai Mărgineanu, despre care spune că nu a realizat prea multe. 

"Băi, deci, eşti nebun? Acum realizez şi eu că Mărgineanu este forţă. Bă tăticule, poate am lipsit eu la prestaţia artistică. Băi, ai jucat cumva în "Richard al III-lea" şi am lipsit eu de la reprezentaţie? Nu că, uite, Bendeac zice că el a jucat "Richard al III-lea". Nu am văzut, cred, dar totuşi de la "Richard al III-lea" la "Băieţi de oraş" e o trecere destul de abruptă, dar e o trecere totuşi. Da, Mărgineanu, zi tu, ai jucat cumva asta? Nu că, Richard al III-lea e tare rău. Ai văzut ce harneală avea Richard al III-lea? ce zicea? harneală. A scris-o Shakespeare", a spus Mircea Badea. 

Marţi seară, în cadrul Galei Premiilor Gopo, a fost prezentat un moment în care trupa lui Dan Bursuc, Kana Jambe, a cântat manele. Înaintea momentului trupei, a fost proiectat un sketch în care a fost parodiat filmul „Bohemian Rhapsody". Prezența pe scenă a formației Kana Jambe a stârnit nemulțumiri, unele fiind exprimate pe rețelele de socializare. Organizatorii au precizat că şi-au dorit ca Gala din 2019 să reprezinte o pledoarie pentru diversitate, acceptare şi toleranţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel