Badea, ARESTAT pe aeroportul din Londra: ”Suspect de terorism”. Paralelă cu arestarea lui Cîțu în SUA

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea, realizator Antena 3, a vorbit despre reținerea sa pe aeroportul din Londra, fiind suspect de terorism. 

”Am fost arestat pe aeroportul din Londra, fiind suspect de terorism.” a spus Mircea Badea, la Antena 3, în pasa cu ”Sinteza Zilei”. El a spus că au venit trupele speciale să-l aresteze: ”Fiind suspect de terorism, așa e legea la ei. M-au dus la secție, am avut două interogatorii și am stat vreo patru ore într-o celulă, până când procurorul a decis ”do not prosecute”, adică a zis nu-l mai ”procurorim” pe ăsta, e clar că nu e terorist și nu are nicio treabă. M-au dus înapoi la aeroport tot ei. Asta a fost tot! Pe Cîțu l-au procurorit. A stat două zile la pârnaie, l-au procurorit și a ajuns la onorata instanță, care i-a dat pedeapsa două zile de pușcărie și amenda. La Cîțu a fost și sentință!”. Mircea Badea l-a numit ”pușcăriaș”, spunând că probabil nu se aștepta să se și afle. 

Mircea Badea a mai povestit și-n trecut experiența prin care a trecut pe aeroportul din Londra, când a oferit mai multe detalii: ”A venit SWAT Team să mă aresteze. Adică au venit trupele speciale și m-au arestat în Anglia. În vreo 12 ore s-a lămurit situația și cu aceeași mașină m-au dus înapoi în aeroport. (...) După interogatoriu, mi-au luat ADN-ul, a venit un cetățean cu trusă specială.” El a lămurit: ”A fost o greșeală de eroare toată treaba din Anglia. A fost reală, dar s-a întâmplat dintr-o eroare la care eu am avut o contribuție semnificativă. E spectaculos așa în sine, dar neimportant.”

Realizatorul a mai spus că, într-adevăr, i s-a întâmplat de vreo zece ori ca, după ce dădea pașaportul, să fie pus să aștepte vreo 20 de minute. 

Premierul Florin Cîțu a recunoscut, astăzi, într-o conferință de presă, că a fost arestat două zile în SUA, după ce a condus sub influența băuturilor alcoolice. El a avut de plătit și o amendă de 1000 de dolari. Premierul a dat de înțeles că nu i-a informat pe Ludovic Orban și pe Klaus Iohannis de acel moment, înainte de a fi numit în Guvern: ”Este o contravenție. Am plătit, și în România, amenzi de circulație”.

Vezi și: BOMBĂ pentru Cîțu! Accesul la secrete de stat, INCOMPATIBIL cu demnitarul care are antecedente penale sau a fost sancționat contravențional

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel