Badantă româncă, dată în judecată după ce s-a căsătorit cu un italian în vârstă de 90 de ani. Ce decizie a luat instanța

O badantă româncă a fost acționată în instanță după ce s-a căsătorit cu un italian în vârstă de 90 de ani.

O româncă de 49 de ani din Catania a fost acționată în instanță, după ce s-a descoperit că s-a căsătorit cu bătrânul de 90 de ani, de care avea grijă, scrie livesicilia.it. Avocații bărbatului ar fi prezentat judecătorilor mai multe probe care demonstrau faptul că bătrânul era diagnosticat cu demență senilă și tulburări de comportament, iar românca a profitat de boala  acestuia forțându-l să se căsătorească, având interesul de rămâne cu banii lui după ce ar fi murit. În consecință, instanța a decis anularea căsătoriei civile. Românca a fost obligată de să plătească cheltuielile de judecată.

Presa locală scrie că fenomenul căsătoriilor fictive este foarte des întâlnit, asta pentru că multe femei aleg să se căsătorească cu persoane în etate, în speranța că vor rămâne cu averea lor după ce mor. Statisticile arată că în ultimii 10 ani au existat 30.000 de astfel de căsătorii, adică 10% dintre căsătoriile mixte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel