Bădălău, acuzat de trafic de influență. O altă membră PSD, audiată

badalau
badalau

Senatorul PSD Niculae Bădălău este acuzat de trafic de influență prin demersuri făcute la nivelul conducerii ANAF, cât și la Prefectură și la conducerea APIA din Giurgiu. La ieșirea de la audieri, senatorul a declarat că a fost întrebat despre un telefon dat către Prefectură pentru a cere să fie primită în audiență o persoană. A subliniat că nu i s-a spus că vor cere aviz Senatului.

Următoarele declarații vor fi date miercuri. Bădălău a declarat: "Dânșii spun că eu aș fi facilitat aceste întâlniri, dar eu nu știu ce s-a discutat la aceste întâlniri". El a precizat că a sunat-o pe doamna prefect să primească în audiență pe o persoană de la o firmă, pentru că a fost rugat să intervină pe lângă prefect.

"Acea firmă este suspectată că a făcut evaziune și eu am facilitat întâlnirea cu un înalt oficial", a declarat Bădălău. El a adăugat: "Credeți-mă că orice om are probleme în județul Giurgiu, eu, ca parlamentar, sunt dispus să-l ajut".

Senatorul PSD a precizat că "A fost audiată și o colegă de partid, care ar fi angajată la această firmă, Daniela Bârdan, consilier județean PSD. Ei spun că nu s-a dus și primește un salariu de 1.500 de euro".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel