Casa Regală, declaraţie Bădălău despre premierul Tudose

Niculae Badalau
Niculae Badalau

Niculae Bădălău a reacţionat la afirmaţiile premierului privind statutul Casei Regale, transmiţându-i că "nu este preşedintele PSD".

Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a afirmat, joi, că declaraţiile premierului Mihai Tudose referitoare la proiectul privind statutul Casei Regale reprezintă 'părerea dânsului vizavi de Guvern' adăugând că Tudose nu este preşedintele PSD.

"E părerea dânsului vizavi de Guvern. Ceea ce hotărâm noi în Camera Deputaţilor şi Senat e cu totul altceva", a precizat Bădălău, la Palatul Parlamentului. Întrebat dacă nu este un semnal prost, în condiţiile în care ambii preşedinţi ai celor două camere şi-au asumat acest proiect, Bădălău a răspuns: "Tudose nu este preşedintele partidului".

Premierul Mihai Tudose a declarat, joi, că nu susţine proiectul de lege privind statutul Casei Regale, apreciind că Palatul Elisabeta ar trebui să revină în administrarea şi proprietatea statului român după decesul regelui Mihai.

'România nu este monarhie, ci republică. Palatul Elisabeta trebuie să revină statului român. Membrii Casei Regale pot să stea la Săvârşin sau în altă parte', a afirmat Tudose în cadrul unei întâlniri cu jurnaliştii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel