BACK OFF România, emisiune culinară. Formatul, cumpărat de PRO TV de la BBC

PRO TV a cumpărat de la BBC Worldwide licența de producție a unui nou show culinar, cu rezultate remarcabile la nivel mondial.

Bake Off România, cu titlul original The Great Bake Off, este un format care se bucură de un succes răsunător pe piața din Marea Britanie, dar și pe cea internațională.

Varianta locală a show-ului, Bake Off România, va fi difuzată în primăvara anului 2016 și va fi prezentată de Nicolle Stănese.

Frumoasa prezentatoare ne va introduce în lumea fascinantă a cofetăriei și patiseriei, fiind alături de cei 12 concurenți în competiția culinară.

Concurenții își vor demonstra talentul în arta cofetăriei în fața unui juriu format din experți în domeniul cofetăriei și patiseriei.

"Ne bucurăm să consolidăm portofoliul PRO TV cu un nou show de mare anvergură, recunoscut la nivel internațional. Potențialul acestui format este dovedit, stabilind recorduri de audiență și reușind să crească popularitatea acestui domeniu și interesul pentru această frumoasă artă, cofetăria. Suntem încântați să adăugăm show-ul Bake Off lângă programele noastre de top, un format care vine în completarea binecunoscutului și apreciatului MasterChef, oferind o competiție unică, dominată atât de emoție și tensiune, cât și de originalitate și precizie.", a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel