EXCLUSIV  Băcanu vrea ca românii să completeze declarații de avere. Mișcare tip USR vs. sabotaj din interior la adresa Guvernului Orban

PNL
PNL

Cristian Băcanu de la PNL, actual secretar de stat în Ministerul Justiției, vrea ca fiecare cetățean să depună o declarație de avere.

Cristian Băcanu, cu politici de tip USR, vezi episodul cu stegulețe de la Antena 3, este politicianul care redactează plângeri penale pe numele Vioricăi Dăncilă.

Demersul cu declarațiile de avere afectează PNL în sensul în care nici măcar cei care cer justiție și luptă anticorupție nu sunt foarte entuziaști să le și depună.

În plus, sunt și persoane care nu știu să le completeze, vorbim totuși de chestiuni birocratice, dar nici nu au timp să facă noi drumuri până la administrație.

Această propunere ar fi fost o lovitură de imagine la adresa PNL, dar liberalii s-au delimitat și încearcă să nu creeze valuri pe tema în cauză. Putem să credem că Băcanu a făcut o declarație nefericită și că doar a continuat cu mișcări șocante de tip USR, cum facea și cu stegulețul la Antena 3 (găsiți link cu episodul după începutul știrii), dar putem crede și că sabotează, din interior, Guvernul PNL. Mișcarea dă apă la moară USR-ului sau chiar PSD-ului. Pentru majoritatea oamenilor este o corvoadă să completeze declarații de avere, chiar și pentru cei mai instruiți.

În altă ordine de idei, unii dintre ei probabil nici nu sunt doritori să completeze declarații de avere. Mulți care susțin lupta anticorupție nu vor să fie vizați de lupta anticorupție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel