Cine este Cristian Băcanu de la PNL, avocatul care vrea ca TOȚI românii să fie puși AIUREA pe drumuri cu o declarație de avere

Cristian Băcanu de la PNL a propus depunerea unei declarații de avere de fiecare cetățean. Cine este aflați în rândurile de mai jos.

Cristian Băcanu, secretar de stat în Ministerul Justiției, a discutat, recent, la o dezbatere, despre „o declarație de avere pe care fiecare cetățean să o înregistreze, pentru că până la urmă trebuie să avem o evidență, ca să putem controla veniturile".

Surse DC News de la vârful PNL au dat asigurări că este o inițiativă personală a lui Băcanu. Mai mult de atât, Guvernul Orban nu va pune în aplicare o astfel de măsură.

Cum a devenit cunoscut Cristian Băcanu

Avocat de profesie, Cristian Băcanu a intrat în politică odată cu momentul "OUG 13". Cristian Băcanu este președintele Comisiei juridice a PNL București. Recent a fost numit secretar de stat în Ministerul Justiției în Guvernul Orban.

Cristian Băcanu a devenit cunoscut după ce s-a scris în presă că este cel care a redactat plângerea penală de înaltă trădare pe numele Vioricăi Dăncilă.

Gest surprinzător la Antena 3

Pe 1 martie 2019, liberalul Cristian Băcanu a făcut un gest neașteptat în direct, la Antena 3, în emisiunea "Exces de Putere". În loc de mărțișor, avocatul de la PNL a scos din sacou niște steaguri cu însemnul PCR.

"PCR avea o mare problemă cu românii care aveau o bună reputație în afara țării și, dacă tot aveți problema asta, eu vreau să vă fac un cadou" a spus Băcanu, în timp ce scotea steagul PCR din sacou și i-l dădea Gabrielei Zoană, europarlamentar PSD.

Steaguri au fost puse și pe masa moderatorilor, Oana Zamfir și Adrian Ursu. Cristian Băcanu susținea că PSD a acționat, în cazul Laurei Codruța Kovesi, ca PCR, pentru că nu a susținut-o pentru funcția de procuror-șef european. Citiți, pe larg, aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel