BACALAUREAT EDU.RO 2019, 3 iulie. SUBIECTE BAC MATEMATICA profil REAL matematica-informatica, BAREM

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

BACALAUREAT EDU.RO 2019, 3 iulie. SUBIECTE BAC MATEMATICA profil REAL matematica-informatica, BAREM  Examenul de Bacalaureat continuă miercuri cu proba obligatorie a profilului. Elevii care au terminat specializarea matematică - informatică, profilul real, vor susține proba de BAC la matematică. 

UPDATE: Au fost publicatele baremele

UPDATE:  Absolvenții clasei a XII-a, de la profilul Real, au avut de rezolvat la proba la Matematică din cadrul examenului de Bacalaureat la ultimul subiect, care are gradul cel mai ridicat de dificultate, exerciții cu derivate și cu integrale.

La primul subiect, elevii care au susținut proba la Matematică au avut de rezolvat 6 exerciții cu ecuații, o probabilitate și de demonstrat că un numpr este întreg.

Subiectul al II-lea a constat în rezolvarea unor exerciții pe baza unei matrice și pe baza unui polinom.

De asemenea, absolvenții de la profilul Real au avut de rezolvat exerciții pe baza unor funcții.

UPDATE: Elevii de la mate-info (M1) au avut de rezolvat exerciții cu o matrice și un polinom. La al treilea subiect au primit un exercițiu cu monotonia unei funcții și o integrală, potrivit stirileprotv.ro.

Subiectul de la Matematică a fost publicat de libertatea.ro.

BACALAUREAT EDU.RO 2019, 3 iulie. SUBIECTE BAC MATEMATICA profil REAL matematica-informatica, BAREM Subiectele și baremele vor fi publicate pe subiecte.edu.ro și pe DCNews.ro


VEZI AICI MODELUL DE EXAMEN DE BACALAUREAT LA MATEMATICĂ PROFIL REAL

VEZI AICI BAREMUL LA MATEMATICĂ, PROFIL REAL


BACALAUREAT EDU.RO 2019, 3 iulie. SUBIECTE BAC MATEMATICA profil REAL matematica-informatica, BAREM   Accesul elevilor în sălile de examen se face în intervalul 07:30 - 08:30, în baza unui act de identitate valid, cu fotografie.

BACALAUREAT EDU.RO 2019, 1 iulie. SUBIECTE BAC ROMANA, BAREM profil UMAN/ Trei ore au la dispoziție elevii pentru a rezolva subiectele.

BACALAUREAT EDU.RO 2019, 3 iulie. SUBIECTE BAC MATEMATICA profil REAL matematica-informatica, BAREM  Rezolvarea subiectelor se scrie, pe foaia de examen cu cerneală albastră. Este interzis accesul cu notițe, însemnări, manuale, dicționare, dar și cu telefoane mobile și cu orice mijloc de calcul sau comunicare.

BACALAUREAT EDU.RO 2019, 3 iulie. SUBIECTE BAC MATEMATICA profil REAL matematica-informatica, BAREM  Elevii surprinși că vor comunica între ei sau cu persoane din exterior, care vor face schimb de foi, de lucrări, de ciorne, notițe sau orice alt material ce ajută la rezolvarea subiectelor vor fi eliminați din examen, indiferent dacă materialele au fost folosite sau nu. Ei nu vor mai putea participa la probele următoare ale examenului de BAC, nici la următoarele două sesiuni ale examenului de Bacalaureat.

BACALAUREAT EDU.RO 2019, 3 iulie. SUBIECTE BAC MATEMATICA profil REAL matematica-informatica, BAREM  Prima afișare a rezultatelor va fi în 8 iulie 2019, pe site-ul bacalaureat.edu.ro, iar după contestații, în 13 iulie.

BACALAUREAT EDU.RO 2019, 3 iulie. SUBIECTE BAC MATEMATICA profil REAL matematica-informatica, BAREM Pentru a fi declarat promovat, un candidat trebuie să îndeplinească următoarele condiţii, cumulativ:

- susţinerea tuturor probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale;

- susţinerea tuturor probelor scrise şi obținerea notei 5 (cel puțin) la fiecare dintre acestea;

- obţinerea mediei 6 (cel puţin) la probele scrise.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel