BACALAUREAT EDU.RO 2019, 3 iulie. SUBIECTE BAC ISTORIE, BAREM

Roxana Neagu / 03 iul 2019 / 00:03 Salveaza PDF Comentarii
bacalaureat 2019
Descriere foto: bacalaureat 2019

BACALAUREAT EDU.RO 2019, 3 iulie. SUBIECTE BAC ISTORIE, BAREM    Examenul de Bacalaureat continuă cu proba obligatorie a profilului. Pentru elevii care au terminat profilul uman, proba obligatorie a profilului este cea la Istorie. 

UPDATE: Baremele pentru proba de la Istorie au fost publicate.


UPDATE: La subiectul I de la proba la Istorie, absolvenții profilului umanist au avut de rezolvat cerințe pe baza a două texte (A - „O istorie sinceră a poporului român - F. Constantin" și B - „Istoria României" - M. Bărbulescu, D. Deletant, K. Hitchins, S. Papacostea).

Subiectul II conține, la fel, un set de cerințe pe baza unui text: „Istoria ilustrată a româilor pentru tineri" - I. A. Pop).

Subiectul III a presupus elaborarea în două pagini a unui eseu despre spațiul românesc în Evul Mediu, având în vedere anumite cerințe.

Iată subiectele de la proba de Istorie, publicate de a1.ro.


UPDATE:  Baremul de corectare pentru subiectele la istorie va fi publicat miercuri, la ora 15.00, de Ministerul Educației.

UPDATE: La istorie, elevii au avut de rezolvat mai multe cerințe pornind de la un text despre comunism și Uniunea Sovietică la subiectul I. La subiectul III, elevii au avut de scris un eseu pe tema spațiului românesc în perioada Evului Mediu, potrivit stirileprotv.ro.

BACALAUREAT EDU.RO 2019, 3 iulie. SUBIECTE BAC ISTORIE, BAREM Subiectele și baremele vor fi publicate pe subiecte.edu.ro și pe DCNews.ro

VEZI AICI MODELUL DE SUBIECT PENTRU PROBA LA ISTORIE

VEZI AICI BAREMUL DE EVALUARE PENTRU PROBA LA ISTORIE

BACALAUREAT EDU.RO 2019, 3 iulie. SUBIECTE BAC ISTORIE, BAREM   Accesul elevilor în sălile de examen se face în intervalul 07:30 - 08:30, în baza unui act de identitate valid, cu fotografie.

BACALAUREAT EDU.RO 2019, 3 iulie. SUBIECTE BAC ISTORIE, BAREM   Trei ore au la dispoziție elevii pentru a rezolva subiectele.

BACALAUREAT EDU.RO 2019, 3 iulie. SUBIECTE BAC ISTORIE, BAREM   Rezolvarea subiectelor se scrie, pe foaia de examen cu cerneală albastră. Este interzis accesul cu notițe, însemnări, manuale, dicționare, dar și cu telefoane mobile și cu orice mijloc de calcul sau comunicare.

BACALAUREAT EDU.RO 2019, 3 iulie. SUBIECTE BAC ISTORIE, BAREM   Elevii surprinși că vor comunica între ei sau cu persoane din exterior, care vor face schimb de foi, de lucrări, de ciorne, notițe sau orice alt material ce ajută la rezolvarea subiectelor vor fi eliminați din examen, indiferent dacă materialele au fost folosite sau nu. Ei nu vor mai putea participa la probele următoare ale examenului de BAC, nici la următoarele două sesiuni ale examenului de Bacalaureat.

BACALAUREAT EDU.RO 2019, 3 iulie. SUBIECTE BAC ISTORIE, BAREM   Prima afișare a rezultatelor va fi în 8 iulie 2019, pe site-ul bacalaureat.edu.ro, iar după contestații, în 13 iulie.

BACALAUREAT EDU.RO 2019, 3 iulie. SUBIECTE BAC ISTORIE, BAREM   Pentru a fi declarat promovat, un candidat trebuie să îndeplinească următoarele condiţii, cumulativ:

- susţinerea tuturor probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale;

- susţinerea tuturor probelor scrise şi obținerea notei 5 (cel puțin) la fiecare dintre acestea;

- obţinerea mediei 6 (cel puţin) la probele scrise.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22