BACALAUREAT 2020. S-au afișat REZULTATELE. Vezi AICI notele, sesiunea de toamnă

BACALAUREAT 2020. Rezultatele sesiunii de toamnă a examenului de Bacalaureat au fost afișate. 

BACALAUREAT 2020. Rezultatele înregistrate la probele scrise ale examenului de Bacalaureat din sesiunea august - septembrie au fost publicate miercuri, scrie Agerpres.  Contestaţiile pot fi depuse miercuri, în intervalul orar 14,00 - 20,00, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei şi Cercetării.

BACALAUREAT 2020. Rezultatele elevilor sunt publicate prin anonimizarea numelui şi a prenumelui, în conformitate cu prevederile specifice în vigoare (Regulamentul general privind protecţia datelor - RGPD).

BACALAUREAT 2020. Poți verifica rezultatele aici!

BACALAUREAT 2020. Contestaţiile pot fi depuse atât în format fizic, cât şi electronic. În acest caz, candidaţii completează, semnează şi depun/ transmit electronic inclusiv o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere. Pentru candidaţii minori, declaraţia-tip este semnată şi de părinţii/reprezentanţii legali ai acestora.

Rezultatele finale, sâmbătă



BACALAUREAT 2020. Rezultatele finale, după soluţionarea contestaţiilor (3 - 4 septembrie), vor fi anunţate sâmbătă.

BACALAUREAT 2020. Potrivit MEC, peste 42.700 de candidaţi s-au înscris în vederea susţinerii probelor din a doua sesiune (august - septembrie) a examenului naţional de Bacalaureat, care a început luni, 24 august, cu proba scrisă la Limba şi literatura română.

BACALAUREAT 2020. Rata finală de promovare (absolvenţi din promoţia curentă şi din promoţiile anterioare) înregistrată la sesiunea iunie-iulie 2020 a examenului naţional de Bacalaureat, după soluţionarea contestaţiilor depuse în etapa specială (6 - 12 iulie), a fost de 64,5% (95.470 de candidaţi). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel