Bacalaureat 2019, proba obligatorie profil: Ce spun elevii despre SUBIECTE

Bacalaureat 2019
Bacalaureat 2019

BACALAUREA 2019, proba obligatorie profil. Absolvenții clasei a XII a susțin, miercuri, proba obligatorie a profilului în cadrul examenului național de Bacalaureat, la Matematică sau Istorie.

BACALAUREA 2019, proba obligatorie profil. O parte din absolvenții de la Liceul „Gheorghe Lazăr" din Capitală au spus că au emoții, însă înainte de intrarea în săli s-au declarat pregătiți.

Andra e absolventă a Colegiului Național "Gheorghe Lazăr" din Capitală. Tânăra a declarat pentru MEDIAFAX că are destul de multe emoții pentru proba de Matematică pe care urmează să o susțină, însă încearcă să le depășească.

BACALAUREA 2019, proba obligatorie profil

Ea a precizat că pentru a face față acestei probe a urmat și ore de meditații.

"Doar ca să mă simt mai sigură pe mine. Am înțeles foarte bine și la clasă, dar puțină muncă suplimentară nu strică", spune Andra. Absolventa a mai spus că după finalizarea examenului de Bacalaureat vrea să urmeze cursurile Facultății de Medicină.

Alți doi proaspeți absolvenți ai Colegiului Național "Gheorghe Lazăr" care vor susține proba la Matematică au precizat că au emoții pentru acest examen, însă că au speranța că s-au pregătit suficient.

BACALAUREA 2019, proba obligatorie profil

Și ei au menționat că au apelat la ore de meditații în vederea pregătirii, dar cu precădere pentru admiterea la facultate, Bacalaureatul fiind doar etapa premergătoare a acestui pas.

"Am făcut și meditații, dar pentru admitere mai mult, Bac-ul nu reprezintă neapărat o problemă", spun elevii. Cei doi absolvenți vor merge mai departe la Automatică și la Polithenică, departamentul Transporturi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel