Bacalaureat 2018 subiecte română profil uman. Bareme

Învățământ
Învățământ

Bacalaureat 2018 subiecte română profil uman. Bareme. Examenul de Bacalaureat 2018 începe luni, 25 iunie, cu prima probă la limba și literatura Română. DC News va publica subiectele și baremele de la limba și literatura română de la bacalaureat 2018.

Bacalaureat 2018 subiecte română profil uman. Bareme. Subiectele la limba și literatura română sunt împărțite în subiecte specifice profilului uman, respectiv profilului real. Baremele primei probe ale examenului de bacalaureat vor fi publicate după ora 15:00.

Bacalaureat 2018 subiecte română profil uman. Bareme. Un număr de 136.871 de absolvenţi de liceu s-au înscris pentru a susţine probele scrise ale primei sesiuni a examenului de Bacalaureat, care va începe luni cu testul la Limba şi literatura română.

Bacalaureat 2018 subiecte română profil uman. Bareme. Potrivit MEN, pentru susţinerea probelor scrise, în cele 440 de centre de examen, s-au înscris 136.871 de candidaţi din toate promoţiile - 118.856 de candidaţi din promoţia curentă, respectiv 18.015 - din promoţiile anterioare.

Bacalaureat 2018 subiecte română profil uman. Bareme. Marţi se va desfăşura proba la Limba şi literatura maternă - E)b): maghiară, germană, sârbă, slovacă, croată, turcă, ucraineană şi italiană.

Bacalaureat 2018 subiecte română profil uman. Bareme. Miercuri, va avea loc proba obligatorie a profilului - E)c). Ultima probă scrisă din această sesiune - cea la alegere a profilului şi specializării - E)d) - este programată joi.

Bacalaureat 2018 subiecte română profil uman. Bareme. Afişarea primelor rezultate, în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 4 iulie (până la ora 12,00). În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, în intervalul orar 12,00 - 16,00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 9 iulie.

Bacalaureat 2018 subiecte română profil uman. Bareme. Accesul candidaţilor în centrele de examen la probele scrise se face în intervalul orar 7,30 - 8,30 pe baza unui act de identitate valid, cu fotografie.

Bacalaureat 2018 subiecte română profil uman. Bareme. Potrivit metodologiei în vigoare, timpul destinat redactării unei lucrări scrise este de trei ore, calculat din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fotocopiate pentru fiecare candidat. Pentru rezolvarea subiectelor candidaţii vor folosi numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru executarea schemelor şi a desenelor vor utiliza numai creion negru. Pentru probele scrise la Matematică şi Geografie, candidaţii pot apela doar la instrumente de desen.

Bacalaureat 2018 subiecte română profil uman. Bareme. La probele scrise mijloacele de calcul sunt interzise, iar hârtia folosită este doar cea distribuită de asistenţi. Toate sălile de examen trebuie să aibă în dotare camere funcţionale de supraveghere video şi audio, precizează MEN.

Bacalaureat 2018 subiecte română profil uman. Bareme. Potrivit sursei citate, nu este permis accesul în săli cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări, care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, şi nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/comunicare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2023 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.1.0