BACALAUREAT 2017. Meditații gratuite oferite de Facultatea de Istorie

Facultatea de Istorie a Universității din București, în colaborare cu Inspectoratul Școlar General al Municipiului București și Societatea de Științe Istorice din România oferă gratuit cursuri de pregătire pentru examenul de Bacalaureat. 

BACALAUREAT 2017. În premieră, în perioada 4 martie-26 mai 2017, Facultatea de Istorie pune la dispoziție o serie de 10 cursuri de pregătire pentru examenul de Bacalaureat la disciplina istorie adresate tuturor elevilor de clasa a XII-a.

BACALAUREAT 2017. Cursurile sunt oferite gratuit și se desfășoară în zilele de sâmbătă la Facultatea de Istorie, între orele 10.30-12.30.

BACALAUREAT 2017. În cadrul întâlnirilor elevii asistă la prelegeri teoretice susținute de profesori de elită din învățământul istoric preuniversitar și profesori ai Facultății de Istorie și lucrează pe variante și modele de teste pentru Bacalaureat, potrivit unui comunicat al instituției.

BACALAUREAT 2017. Primul curs s-a desfășurat pe data de 4 martie 2017, începând cu orele 10.00, în amfiteatrul Nicolae Iorga al Facultății de Istorie unde au fost prezenți peste 150 de elevi de liceu. 

BACALAUREAT 2017. Cursurile vor continua până la sfârșitul lunii mai, când va fi organizat și un test final-simulare a examenului de bacalaureat. Programul detaliat al întâlnirilor poate fi găsit pe site-ul Facultății de Istorie:  www.istorie.unibuc.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel