BACALAUREAT 2017. Elevii dintr-un LICEU au primit subiecte greșite la simulare

Elevii care au susținut prima probă la simularea examenului național de Bacalaureat la profilul uman, în Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu, din municipiul Medgidia, au primit subiectele 2 şi 3 destinate profilului real.

BACALAUREAT 2017. Toţi cei 88 de elevi de la profilul uman, din cadrul Liceului Teoretic Nicoale Bălcescu, din Medgidia, au primit luni, la Limba şi literatura română, subiectul parţial neadecvat profilului şi specializării lor. 

BAC 2017. Preşedintele Comisiei judeţene de Bacalaureat, Alina Codreanu, consideră că răspunderea exclusivă revine respectivei instituţii şcolare.

BACALAUREAT 2017. ”Nu avem de unde să ştim cum de au încurcat foile cu subiectele şi le-au capsat greşit. O să analizăm situaţia, dar elevii vor fi evaluaţi în conformitate cu baremele corespunzătoare, pentru subiectele rezolvate, corespunzător profilului lor”, a afirmat Codreanu.

BAC 2017. În judeţul Constanţa, 5.940 de elevi sunt înscrişi în clasa a VIII-a, 4.819 elevi în clasa a XI-a şi 4.832 în clasa a XII-a. Probele scrise din cadrul simulării examenelor naţionale se vor desfăşura în 128 de centre (Evaluarea Naţională), în 61 de centre (Bacalaureat) şi vor începe la ora 9,00, iar accesul elevilor în săli este permis până la ora 8,30.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel