BACALAUREAT 2017. Calendar SESIUNE SPECIALĂ

Elevii care participă la competiții internaționale și absolvenții de liceu care susțin examenul de admitere la universitățile din străinătate se vor putea înscrie la sesiunea specială a examenului de Bacalaureat. 

BACALAUREAT 2017.  Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale, înscrierile au loc în 27 și 28 mai. În zilele de 29 şi 30 mai vor avea loc evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română - proba A şi evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă - proba B.

BACALAUREAT 2017.  Pe 31 mai vor fi evaluate competenţele lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională - proba C, iar pe 2 - 3 iunie competenţele digitale.

BACALAUREAT 2017.  Prima probă scrisă, cea la limba şi literatura română, va avea loc pe 6 iunie. Ea va fi urmată o zi mai târziu de proba obligatorie a profilului, iar pe 8 iunie de proba la alegere a profilului şi specializării.

BACALAUREAT 2017.  Proba scrisă la Limba şi literatura maternă se va susţine pe 9 iunie, iar rezultatele vor fi afişate în aceeaşi zi până la ora 18:00. Tot pe 9 iunie se vor depune şi contestaţiile în intervalul 18:00 - 20:00.

BACALAUREAT 2017.  Rezultatele finale vor fi afişate pe 10 iunie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel