BACALAUREAT 2016. Subiecte ROMÂNĂ și baremele de corectare

SUBIECTE ROMÂNĂ BACALAUREAT 2016. BACALAUREAT 2016 EDU.RO: Absolvenții de liceu încep, luni, probele scrise, cu examenul la Limba rimână, rezultatele finale urmând să fie afişate în 16 iulie. DC News va publica în timp real subiectele, iar baremele, după orele 15,00.

Vezi AICI subiectele de la Limba română, filiera teoretică, profilul umanist

Vezi AICI baremele de la Limba română, filiera teoretică, profilul umanist

Vezi AICI subiectele de la Limba română, profil Real, filiera tehnologică

Vezi AICI baremele de la Limba română, profil Real, filiera tehnologică

SUBIECTE ROMÂNĂ BACALAUREAT 2016. Elevii de clasa a XII-a și candidații respinși în anii precedenți la Bacalaureat încep din 4 iulie probele scrise.

Astfel: 4 iulie – Limba şi literatura română (proba E)a), 5 iulie – proba la Limba şi literatura maternă (proba E)b), 6 iulie – proba obligatorie a profilului (proba E)c), 8 iulie – proba la alegere a profilului şi specializării (proba E)d).

MODELE de SUBIECTE şi BAREME de CORECTARE ROMÂNĂ BACALAUREAT 2016:

SUBIECTE ROMÂNĂ BACALAUREAT-  Filiera teoretica- profilul umanist, Filiera vocationala- profilul pedagogic

BAREM ROMÂNĂ-  Filiera teoretica- profilul umanist, Filiera vocationala- profilul pedagogic

SUBIECTE ROMÂNĂ BACALAUREAT- Filiera teoretică- profil real, filiera tehnologica

BAREM ROMÂNĂ- Filiera teoretică- profil real, filiera tehnologica

Primele REZULTATE BACALAUREAT 2016 vor fi afişate pe 12 iulie, atunci când, în intervalul 16.00 – 20.00, vor putea fi depuse contestaţiile. Între 13 și 15 iulie urmează să fie rezolvate contestaţiile, iar rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 16 iulie.

Candidații la Bacalaureat 2016 vor semna un proces-verbal, în sala de examen, înainte de începerea probelor, prin care vor menționa că știu faptul că vor fi dași afară din sala de examen în cazul în care sunt prinși copiind și că nu vor mai putea participa la următoarele două sesiuni de Bacalaureat.

[citeste si]

Elevii nu au voie să intre în sala de examen cu următoarele lucruri: ghiozdane, rucsacuri, sacoșe, poșete. De asemenea, nu au voie să aibă asupra lor: manuale, cărți, dicționare, culegeri, formulare, memoratoare, notițe, însemnări, rezumate, ciorne sau lucrări ale altor candidați, telefoane mobile, căști audio sau calculatoare.

Candidații sunt obligați să lase aceste obiecte în sala de depozitare a obiectelor personale, în caz contrar urmând să nu fie primiți în sala de examen.

În timpul probelor, elevii nu au voie să vorbească între ei sau cu exteriorul și nici să schimbe între ei foi de lucrare, ciorne, notișe sau orice alte materiale care pot fi folosite la rezolvarea subeictelor, în caz contrar urmând să fie eliminați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel