BACALAUREAT 2016. Scandal la română cu subiectul trei

BACALAUREAT 2016. Scandal la proba de Limba și literatura română de la examenul de Bacalaureat 2016. Elevii ar putea pierde puncte importante la Bacalaureat 2016 din cauza unei gafe colosale.

BACALAUREAT 2016. Cuvântul 'interbelic' le-a dat mari bătăi de cap elevilor la proba de Limba și literatura română. 

BACALAUREAT 2016. "Redactează un eseu de 600 – 900 de cuvinte în care să prezinţi tema și viziunea despre lume într-un roman interbelic studiat", a fost cerința de la subiectul trei de la examenul de la Bacalaureat 2016, la proba de Limba și literatura română.

BACALAUREAT 2016. La scurt timp după ce au realizat că au greşit rezolvarea punctului trei, elevii au inițiat o petiție online în care cer să nu fie depunctați.

BACALAUREAT 2016. Din păcate, mai mulţi elevi vor primi 0 puncte la subiectul trei, după ce au scris despre "Moromeţii" ca roman interbelic. Aceştia au greşit complet deoarece "Moromeţii" este roman postbelic.

BACALAUREAT 2016. "Morometii la subiectul 3 la bac

Aceasta petitie a fost creata pentru a se lua in considerare si romanul Morometii la subiectul 3 la bac deoarece actiunea romanului este interbelica chiar daca romanul a aparut in perioada postbelica, multi dintre noi ne-am gandit ca este corect sa scriem Morometii doar din aceasta cauza... si nu e chestia ca nu am invatat cei care am scris romanul Morometii, ci probabil din cauza emotiilor si altor chestii care ne-au pus piedica... Daca insultati in aceasta petitie nu arata decat buna crestere pe care voi o aveti! Sustinem Morometii pentru subiectul 3 la bac !!!!!", se arată în textul petiției.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel