BACALAUREAT 2014. Horoscopul pentru prima săptămână de BAC

Examenul de BACALAUREAT începe marți cu proba orală la Limba Română, așa cp cei mai mulți elevi caută să se relaxeze în ultima zi înainte de examen.

Unii preferă să se plimbe în parc sau să se relaxeze la plajă, alții sunt curioși să afle ce le rezervă astrele în perioada aceasta de foc.

BACALAUREAT 2014, proba orală de limba română. Sesiunea iunie-iulie a examenului de Bacalaureat 2014 începe pe 10 iunie cu susţinerea probei orala la limba română.

BACALAUREAT 2014, proba orală de limba română. Examenul începe marți, cu proba orală de limba română, urmată, miercuri, de proba la limbă maternă. Elevii vor susţine, până în 27 iunie, şi celelalte probe orale, de competenţe digitale şi competenţe lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională. Probele scrise se vor desfăşura între 30 iunie şi 4 iulie.

BACALAUREAT 2014, proba orală de limba română. Elevii vor afla primele rezultate pe 7 iulie. Dacă nu vor fi mulţumiţi de notele obţinute, vor putea depune contestaţii, urmând ca rezultatele finale să fie publicate pe 11 iulie.

VEZI ȘI: BACALAUREAT 2014. PONTA VREA SĂ EVITE UN CUTREMUR ÎN SISTEM

 
Balanță 9 – 15 iunie 2014


BACALAUREAT 2014. Revii cu picioarele pe pământ în acest interval, căci în ultima vreme nu prea ai fost în apele tale ori conectat la ce se petrece în jur. Erai preocupat de o situație profesională incertă, care se mai lămurește în această săptămână. După mijlocul săptămânii simți o ușurare, iar zâmbetul îți revine pe chip, ceea ce îi bucură pe cei dragi. Șarmul va fi și el la cote ridicate în weekend când fără să vrei atragi privirile din jur la un eveniment la care iei parte. Deși nu prea îți stă acum mintea la iubire, ar fi bine să te dedici relației în care te afli pentru că este nevoie de romantism și dulcegărie din când în când. Partenerul așteaptă un pic de atenție din partea ta și nici măcar nu cere foarte multe. În plus te va răsfăța cu același tratament și nu poți spune că îți displace.

Berbec 9 – 15 iunie 2014

BACALAUREAT 2014. Mentalitatea ta suferă schimbări majore în acest interval pentru că au loc o serie de evenimente profesionale la care nu te-ai fi așteptat. Te vezi nevoit să renunți la prejudecăți pentru a putea trece peste momente cu adevărat dificile. Găsești cu greu motive să rămâi optimist și totuși o vei face mai ales miercuri și joi când ți se cer mai lucruri ce depășesc atribuțiile tale. Acasă ai parte de o liniște ce te cam pune pe gânduri. Dacă până acum ți se reproșau tot felul de lucruri dintr-o dată ești privit cu foarte multă îngăduință și te întrebi cărui fapt i se datorează acest lucru, dar misterul nu va ieși la suprafață.

Capricorn 9 – 15 iunie 2014


BACALAUREAT 2014. Legi o nouă relație dacă nu de iubire, atunci cu siguranță de prietenie. Poate fi vorba despre un nou vecin care se mută lângă tine sau despre un nou coleg de muncă, ce te încântă prin modul lui de a comunica și a gândi. Speri ca în sfârșit să ai de partea ta un om ce vede lucrurile la fel și să poți crea un fel de uniune împotriva colegilor bârfitori sau a vecinilor cârcotași. Totuși după mijlocul săptămânii îți mai domolești pornirile pentru că nu vrei să pari că te bagi cu forța în viața noii persoane. Stresul financiar crește spre mijlocul intervalului, căci trebuie achitată o datorie sau rezolvat ceva legat de sănătate și impasul financiar te îngrijorează. După mijlocul săptămânii găsești și soluția într-un împrumut cerut unui coleg de la muncă.

Fecioară 9 – 15 iunie 2014

BACALAUREAT 2014. Întreaga săptămână vei avea parte de surprize neplăcute la capitolul relații pentru că unele persoane pe care le credeai apropiate se dovedesc a nu fi ceea ce păreau. Te lași ghidat de o persoană mai în vârstă pentru a-i demasca pe cei nesinceri și a le demonta planurile împotriva ta. Nu este o săptămână liniștită, ci una de confuzie pentru că nu mai știi în cine ai putea avea încredere și în cine nu. Primești totuși suportul emoțional al familiei și spre sfârșitul săptămânii temerile mai dispar. Banii vin greu și se duc repede, mai ales după mijlocul săptămânii când ești nevoit să plătești o datorie făcută de altcineva din familie, fapt care te înfurie peste măsură. În acest context este posibil să izbucnească o ceartă de proporții.

VEZI ȘI: ÎNSCRIERI BACALAUREAT 2014. Vezi calendarul examenului

Gemeni 9 – 15 iunie 2014

BACALAUREAT 2014. Te temi foarte mult de reacția celor din jur la auzul vorbelor tale și din acest motiv nu spui chiar ceea ce gândești. Te ascunzi după tot felul de cuvinte evazive, zâmbești la orice nu îți convine și până la sfârșitul săptămânii, unii dintre cei de la muncă vor profita de lipsa ta de reacție. Cel puțin te simți mulțumit că nu ai dat naștere la conflicte inutile și nici nu ai pus la inimă ceea ce ai auzit în jur. Prietenii și familia se molipsesc de starea de bine de la tine și vei ajunge chiar un model pentru rudele mai tinere. Dai sfaturi și te implici activ în educarea rudelor tinere pentru că vrei să le insufli ca principal drum de urmat în viață amabilitatea.

Leu 9 – 15 iunie 2014
 
BACALAUREAT 2014. Realizezi că în ultima vreme ai lăsat să îți scape unele oportunități în carieră și asta pentru că te-ai lăsat dus de val. O persoană din anturajul tău a reușit să te îndepărteze de țelurile tale lipsindu-te cu niște false idealuri. Săptămâna aceasta este una a trezirii la realitate și a reorganizării dorințelor și planurilor. Ai lăsat foarte multe lucruri în urmă din cauza influenței negative, dar timpul nu este pierdut, așa că înainte de orice revino pe drumul tău. La capitolul sentimente, va fi un interval agitat pentru că treci de la o stare la alta foarte rapid și multele stări contradictorii nu te ajută să îți îmbunătățești relația cu partenerul sau să legi o relație în caz că ești în căutarea unuia.
 
Pești 9 – 15 iunie 2014
 
BACALAUREAT 2014. Principala lecție din această săptămână este să înveți a spune" nu", chiar dacă asta înseamnă să îi superi pe cei din jur destul de tare. Cu greu mai faci față unor cereri din familie și te simți epuizat nervos din cauza problemelor altora. Vrei timp pentru tine, așa că de joi te concentrezi strict pe ceea ce ai de făcut pentru tine și culmea este că sunt multe lucruri de făcut, mai ales la muncă. Pe plan amoros situația se schimbă radical în cazul în care nu ești implicat într-o relație căci astrele favorizează noile începuturi. Tot ce trebuie să faci este să te lași dus de valul sentimentelor dulci ce te încearcă și să fii atent la semnalele trimise de partener.
 
Rac 9 – 15 iunie 2014
 
BACALAUREAT 2014. Întregul interval faci tot felul de reîntoarceri în trecut și aduci în prezent o serie de întâmplări pe care le tot rumegi pentru că ți se pare că nu ai acționat corect la momentul respectiv. În realitate nu ai de ce să te ții agățat de trecut, chiar dacă stagnarea și inactivitatea sunt coordonatele săptămânii. Nu ai parte de evenimente deosebit de importante, ritmul de lucru este lent și aproape că te plictisesc toate sarcinile ce țin de rutină. Pe de altă parte ești extrem de suspicios în relațiile cu cei din jur nefiind o companie plăcută. Pui multe întrebări și aștepți răspunsuri sincere pentru că dacă le consideri nesincere vei continua să cauți adevărurile la care tu te aștepți.
 

VEZI ȘI: REZULTATE BACALAUREAT 2014. Promovabilitate de peste 72% la BACUL olimpicilor 

 
Săgetător 9 – 15 iunie 2014

BACALAUREAT 2014. Lași mult de la tine în acest interval pentru că te simți lipsit de puterea de a te implica în dispute. Este un soi de maturitate pe care o afișezi și care îi pune pe gânduri pe mulți. Nu este de mirare că până la sfârșitul intervalului mulți vor crede că de fapt calmul tău este doar o dovadă de aroganță și nici nu te chinui să le dovedești contrariul, căci simți că vei irosi timpul. Este un moment bun să întărești niște relații cu persoanele pe care le-ai cunoscut nu cu mult timp în urmă, relații care dacă se dezvoltă îți pot aduce beneficii. Ești suficient de diplomat și folosești cuvintele potrivite, chiar dacă nu știi exact ce fel de personalități au și cum să le abordezi
 
Scorpion 9 – 15 iunie 2014
 
BACALAUREAT 2014. Principalul lucru care te caracterizează în acest interval este iritarea, aparent nejustificată. Orice explicație ți se cere ți se pare că este un adevărat afront și de aici până la a te descărca mai este un singur pas. Îi surprinzi pe cei de la muncă pentru că ei te știau cerebral și organizat, ba chiar cu o tendință de inactivitate pentru că mereu găseai pe cineva să te ajute cu sarcinile mai grele. În weekend se ivește ocazia unei mici excursii, departe de agitație și nu îi poți spune nu, mai ales că ai nevoie de un strop de relaxare. Nici măcar nu te uiți la bani când vine vorba despre recreere.
 
Taur 9 – 15 iunie 2014

BACALAUREAT 2014. Îți dirijezi întreaga atenție pe legarea unor parteneriate cu unele persoane influente în domeniul tău de activitate. Practic de la începutul săptămânii ești gata să faci o serie de compromisuri pentru a deschide ușa oamenilor cu influență. Te bazezi pe flerul tău și capacitatea ta de a impresiona cu ușurință. Prietenii nu au făcut până acum această latura a ta și se cam sperie de ea pentru că îți pun la îndoială sinceritatea de până acum. În familie se petrec ceva schimbări care te iau prin surprindere, fiind vorba de o subminare a autorității pe care o ai. Constați la sfârșitul săptămânii că trebuie să schimbi ceva la modul de a discuta cu cei din jur dacă vrei să îți recapeți poziția.
 
Vărsător 9 – 15 iunie 2014
 
BACALAUREAT 2014. Înțelegi în cele din urmă de ce este important să faci lucrurile la timp, pentru că ai lăsat pe ultima sută de metri niște sarcini de migală și care trebuie terminate neapărat în acest interval. Devii o adevărată victimă în fața cerințelor șefilor care nu au nici cea mai vagă idee că tu încă te chinui să finalizezi o sarcină mai veche. Nu este indicat să le spui că mai ai de lucru, cel puțin nu miercuri când atmosfera de la lucru este oricum tensionată. În cazul în care nu ești implicat într-o relație, atunci eviți cu orice preț contactul cu persoanele ce par extrem de binevoitoare pentru că tu vrei să te axezi strict pe carieră. În weekend reiei legătura cu un prieten mai vechi și chiar accepți invitația lui în oraș, căci simți nevoia să îți amintești de niște vremuri plăcute.
 
SURSĂ: horoscop.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel