BACALAUREAT MATEMATICĂ, SUBIECTE filieră TEHNOLOGICĂ: Bătaie de joc, m-am săturat de țara asta

Bacalaureat FOTO AGERPRES
Bacalaureat FOTO AGERPRES

Subiectul 3, exercițiul 2 de la examenului de Bacalaureat la Matematică, pentru cei care au terminat filiera tehnologică, a dat mari bătăi de cap elevilor, care au făcut chiar și o petiție. Reacțiile elevilor dezamăgiți au curs pe rețelele sociale, considerând că au ajuns să fie o bătaie de joc. 

Toți elevii au avut aceeași problemă, pe linie, și anume subiectul 3, exercițiul 2. Într-un grup dedicat examenului de Bacalaureat, ei și-au exprimat dezamăgirea. 

Pare o problemă minoră, dar un singur punct la examenul de Bacalaureat schimbă destinele unor copii, care-și făcuseră planuri și speranțe cu privire la viitorul lor și care poate au pierdut nopți ca să-și învețe pentru ceea ce se numește ”examenul maturității”. 

Iată reacții ale elevilor: 

”Sub 2 ex1 a fost cel mai simplu dar la ex 2 a fost sh*t.. am facut doar a) si la c) am scris formula ariei pentru un bonus de puncte”

”Punctul c a fost de r*hat de la s3 ex2. Nici b-ul n-a fost de nivel de tehnic, desi l-am rezolvat. Restul a fost simplu.. Macar am 9,5 asigurat si sper sa imi puncteze ceva din ce am scris la c... Anul trecut a fost mai usor S3.”

”A fost mai usor S3 ex2 de la stiinte decat cel de la tehnic. Mie mi s-a parut usor la stiinte per total... Faceam de 10 pe subiectul lor...”

”Din punctul meu de vedere a fost o bataie de joc la subiectul 3 exercițiul 2 b si c... a fost mai uşor la stiinte decat la noi. Nu e deloc normal. La 3 ore de mate pe care le are tehnicul..subiectul 3 a inclus cam multe chestii destul de complicate. Ma gandesc acum ca multi dintre noi facem facultate...unii poate nici nu au cu ce plati taxele si lupta pentru a intra la fara taxa... cand vezi niste subiecte de genu iti pierzi si speranta..mai ales cand se intra cu medie mare. Nu e deloc cinstit.”

”Ne au dat-o maxim anul acesta.. Am plâns încontinuu după ce am terminat. Bătaie de joc. M-am săturat de țara asta”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel