BAC PSIHOLOGIE 2017. SUBIECTE, BAREM la PSIHOLOGIE BACALAUREAT 2017

Diana Popescu / 29 iun 2017 / 20:06 Salveaza PDF Comentarii
Bacalaureat
Bacalaureat

Absolvenţii de liceu susţin pe 30 iunie proba scrisă la psihologie, din cadrul examenului de Bacalaureat 2017.  

BAC PSIHOLOGIE 2017. Conform unor surse, s-a dat un test grila din toata materia si au avut de unit definitiile cu enuntul corect. Li s-a mai cerut sa construiasca doua propozitii despre memorie si imaginatie, de explicat un procedeu al imaginatiei si de analizat limbajul scris, intern, monologul si dialogul. Ultimul subiect a fost un text despre Mircea Vulcanescu, personaj pe care elevii trebuiau sa-l caracterizeze.

SUBIECTE BAC PSIHOLOGIE 2017 - BAREM PSIHOLOGIE BAC 2017 AICI


SUBIECTE BAC PSIHOLOGIE 2017. Proba scrisă are loc pe 30 iunie. Accesul candidaţilor în centrul de examen se face în intervalul 7:30 – 8:30, pe baza unui act de identitate valid, cu fotografie. Nu este permis accesul în săli cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, şi nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/comunicare.

BACALAUREAT PSIHOLOGIE 2017. Toate sălile de examen trebuie să aibă în dotare camere funcţionale de supraveghere video şi audio.

SUBIECTE BAC PSIHOLOGIE 2017. Candidaţilor le este interzis să comunice între ei sau cu exteriorul, să transmită ori să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notiţe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare în interior sau cu exteriorul.

BACALAUREAT PSIHOLOGIE 2017. Cei surprinşi în aceste situaţii vor fi eliminaţi din examen, indiferent dacă materialele/obiectele interzise au fost folosite sau nu, indiferent dacă au fost introduse de aceştia ori de alţi candidaţi, de cadre didactice din comisie sau de alte persoane şi indiferent dacă ei au primit ori au transmis materialele interzise. Drept consecinţă, nu vor mai putea participa la probele următoare şi vor fi lipsiţi de posibilitatea recunoaşterii, în sesiunile următoare, a notelor la probele promovate anterior eliminării, inclusiv a probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale.

SUBIECTE BAC PSIHOLOGIE 2017. De asemenea, aceşti candidaţi nu mai au dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului de bacalaureat.

Pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiţii, cumulativ:

- susţinerea tuturor probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale;

- susţinerea tuturor probele scrise şi nota 5 la fiecare dintre acestea;

- obţinerea mediei 6 cel puţin, la probele scrise.

BACALAUREAT PSIHOLOGIE 2017. Absolvenţii care au promovat toate clasele liceale cu medii generale de minimum 9,50, iar la examenul de Bacalaureat au obţinut media 10 primesc diplomă de merit.

Ca şi la Evaluarea Naţională, lucrările vor fi evaluate în centre zonale de evaluare din alte judeţe decât cele în care au avut loc probele.

BAREM BAC PSIHOLOGIE 2017. Anul acesta, se modifică regulile pentru contestaţii la BACALAUREAT 2017. Se elimină regula diferenţei de 50 de sutimi, astfel că nota va fi modificată şi dacă între nota iniţială şi cea după contestaţie este o diferenţă mai mică de 50 de sutimi.

BACALAUREAT PSIHOLOGIE 2017. „Candidații la aceste examene, atunci când solicită reevaluarea lucrării, iau la cunoștință sub semnătură că nota poate fi modificată în plus sau în minus și cu 0,10 puncte, și cu 0,50. Urmare a reevaluării, nota finală este cea de la contestaţii”, a anunțat Ariana Bucur, secretar de stat în Ministerul Educaţiei.

MODELE DE SUBIECTE LA PSIHOLOGIE BAC 2017 ȘI BAREME PSIHOLOGIE BAC 2017 AICI.

Subiectele vor fi afișate AICI (în partea de jos, sesiunea iunie-iulie), după ora 15:00. 

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28