BAC 2020 - Cursuri de pregătire organizate de UVT

UVT organizează cursuri speciale de pregătire pentru examenul de BAC 2020

La UVT se deschide perioada de pregătire pentru examenul de Bacalaureat 2020. Profesorii din Universitatea de Vest din Timișoara îi invită pe elevii interesați să se înscrie în programul de pregătire, care va începe de la 1 februarie, se arată într-un comunicat de presă primit la redacție.

În spiritul tradiției UVT, de a oferi sprijin în pregătirea elevilor de clasa a XII-a pentru examenul de Bacalaureat, comunitatea noastră academică îi invită pe elevi la activitățile didactice de pregătire specializată.

Programul de pregătire

Programul de pregătire va fi organizat săptămânal, în zilele de sâmbătă, pe întreaga perioadă a intervalului 1 februarie – 30 mai, după orarul de mai jos, structurat tocmai pentru a le permite elevilor să participe la orele de studiu și exerciții organizate pentru toate disciplinele examenului de Bacalaureat:

- între orele 9:00 și 10:30 – limba și literatura română;
- între orele 10:45 și 12:15 – matematică și istorie;
- între orele 12:30 și 14:00 – disciplinele aferente probei nr. 3 de la examenul de Bacalaureat (geografie, logică și argumentare, psihologie, economie, sociologie, filosofie, fizică, chimie, biologie, informatică).

Cursurile se vor desfășura în săli din sediul central UVT (bd. Vasile Pârvan nr. 4).
Elevii care doresc sa participe la pregătirea BAC-ului în programul de la UVT vor avea la dispoziție un link ce le va permite înscrierea și accesul la programul de pregatire, pe site-ul https://www.uvt.ro/ro/.
Pentru informații și alte detalii, elevii au la dispozitie adresa de mail: [email protected] sau numarul de telefon: 0256-592-696 (disponibil de luni pana vineri, în intervalulul orar 10-14), cât și pe pagina oficială de Facebook https://www.facebook.com/uvtromania/.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel