BAC 2016. Proba la alegere a profilului şi specializării

BAC 2016. Prima sesiune a examenului de Bacalaureat se încheie vineri cu proba la alegere a profilului şi specializării, candidaţii putând opta pentru una dintre disciplinele - Biologie, Chimie, Fizică, Economie, Filosofie, Geografie, Informatică, Logică şi argumentare, Sociologie şi psihologie.

BAC 2016. Pentru susţinerea probelor scrise, în cele 473 de centre de examen organizate în acest sens, s-au înscris peste 137.300 de candidaţi din toate promoţiile. Afişarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 12 iulie (până la ora 16,00).

BAC 2016. În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, între orele 16,00 - 20,00. Rezultatele finale vor fi făcute publice pe 16 iulie.

BAC 2016. MENCS precizează că nu este permis accesul în săli cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, şi nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/ comunicare.

BAC 2016. De asemenea, candidaţilor le este interzis să comunice între ei sau cu exteriorul, să transmită ori să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notiţe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare în interior sau cu exteriorul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel