”Babele votează PSD”. Jurnalist: Fiori reci. Vă anunț că mama nu votează PSD

Jurnalistul Bogdan Stoica scrie, pe blogul său, un mesaj de revoltă după mesajele celor ”de dreapta”, care susțin că ”babele votează PSD”. 

Jurnalistul scrie că ”diversi sclifosiți, cei mai multi cu o viață extrem de goală” își lansează ”bombele” precum ”nu ne mai facem bine din cauza pensionarilor care se uită la Antena 3”, ”bătrânii fără dinți votează PSD și Dragnea”, ”țara de comuniști care nu ne înțelege pe noi, tinerii”. 

Bogdan Stoica notează că ”dobitocii ăștia” ar fi fericiți dacă rezultatele alegerilor din România ar fi următoarele: 

”PNL - 45%
USR - 25%
ROMANIA100 - 15%
PSD - 5%
ALTE PARTIDE - 9,99%”

”Mama nu votează PSD”

”Si m-au trecut fiori reci pe spate. Doar din negare, din reflex si din prostie, milioane de cretini cred ca ne-ar fi bine doar daca neterminatul de Orban si ezitantul de Ciolos ar pune mana pe putere cu aceeasi forta cu care o detine acum PSD. Ca partidele astea, daca se opun PSD-ului lui Dragnea, sunt automat compuse numai din oameni destepti, competenti si patrioti. Si ca Romania nu are spitale noi, drumuri perfecte si joburi cool pentru toti prostii cu gleznele la vedere doar pentru mama, ma-ta si ma-sa voteaza, ca proastele, PSD. Va anunt ca mama nu voteaza PSD. Stiti de ce? Pentru ca nu ii vine sa planga cand ii vine pensia aia mica. Nu sta in ea. A facut niste copii, printre care ma numar si eu, care incearca sa-i asigure un trai bunicel.” a scris jurnalistul, care și-a continuat argumentația pe blogul său

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel