Baba Vanga, profeții tulburătoare pentru anul care ne bate la uși. Un NOU VIRUS în 2022. "Vor muri din cauza unei boli oribile”

Foto: Captură video
Foto: Captură video

Află în articol ce a prezis Baba Vanga despre anul 2022.

Baba Vanga a făcut previziuni sumbre pentru anul care vine. Bătrâna care a prezis Covid-ul a spus că în 2022 omenirea se va confrunta cu o nouă pandemie, foamete, dar și cu un adevărat război, scrie Marca.

Femeia, cunoscută ca ”Baba Vanga” sau ca ”Nostradamus al Balcanilor” a prezis, printre altele, că, în 2022, încălzirea globală va accelera dezghețul și va provoca apariția unui nou virus letal. Potrivit ei, acesta va apărea prima dată în Siberia. Virusul se va dezgheța, după ce ar fi stat conservat mulți ani.

„Chiar și cei care vor scăpa vor muri din cauza unei boli oribile”, zicea aceasta.

Dezastre naturale în lume

Totodată, Baba Vanga a avertizat că mai multe țări asiatice, dar și Australia ar trebui să se pregătească pentru consecințele unor dezastre naturale, cum ar fi inundațiile care vor avea loc în 2022 și care ar putea provoca o lovitură puternică în economia mondială deja lovită.

În India ar urma ca mai multe zone agricole să sufere consecințele unei infestări cu lăcuste. De asemenea, femeia a vorbit despre una dintre cele mai mari temeri ale societăților dezvoltate - tehnologia. Potrivit ei, tehnologia va avea un impact negativ și ar putea deveni incapabilă să distingă realitatea de virtual.

Predicții care nu s-au adeverit în 2021

Deși multe dintre previziunile făcute de clarvăzătoare s-au și întâmplat, există și unele care nu s-au împlinit. De exemplu, aceasta spunea că până în 2021 Donald Trump ar putea suferi de o ”boală misterioasă”, care l-ar face surd și i-ar provoca o traumă cerebrală sau că cineva va încerca să-i ia viața președintelui rus Vladimir Putin și că extremiștii islamici vor efectua un atac chimic asupra Europei.

Baba Vanga, ultima profeție. Ce se va întâmpla cu omenirea, anii CHEIE: Viața va dispărea

Înainte să-și dea ultima suflare, Baba Vanga a reușit să prevestească faptul că până în anul 2030 oamenii vor reuși să intre în contact cu alte forme de viață și că până în anul 3797 planeta noastră va dispărea, dar numai câțiva oameni vor avea dreptul să părăsească Sistemul Solar pentru a-și continua existența pe altă planetă.

Bulgăroaica a avertizat, că până în 2170 o mare parte a globului va fi cuprinsă de o secetă de lungă durată. În 3005, un război va izbucni pe planeta Marte, colonizată de oameni, iar în 3010, o cometă va lovi Luna, generând un uriaș nor de praf cosmic. Pământul se va cufunda în întuneric. Astfel că, în următorii 90 de ani, viața pe Terra se va restrânge considerabil. Vezi profețiile pe ani AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel