Baba minte: ENEL nu a semnalat căderi de tensiune în zona Ministerului

După ce ministrul Educației, Cătălin Baba,  a declarat că incidentul apărut la serverul pentru înscrierea copiilor în clasa pregătitoare şi clasa I au apărut din cauza unor căderi de tensiune, ENEL  precizează că nu a fost vorba de nicio cădere de tensiune în noaptea de duminică spre luni, în zona în care se află Ministerul Educaţiei.

Oficialii Enel spun că nu a fost nicio avarie, iar toate serverele de acest gen au sisteme de siguranţă care intră în funcţiune automat, în momentul opririi alimentării cu energie electrică. Aceştia susţin că la adresa unde se află serverul ministerului nu s-a înregistrat nicio pană de curent.

"Compania Enel Distribuţie Muntenia nu a înregistrat căderi de tensiune sau întreruperi ale alimentării cu energie electrică a abonaţilor de pe strada General Berthelot în cursul nopţii de duminică spre luni, 4/5 martie 2012. Nu au fost înregistrate sesizări în call-centerul tehnic din partea abonaţilor din această zonă sau din partea Ministerului Educaţiei, nici în cursul nopţii de 4-5 martie, nici în cursul dimineţii de 5 martie 2012 referitor la lipsa tensiunii sau a unor căderi de tensiune în zonă", au spus reprezentaţii Enel.

Citește și: Ministrul Baba: Întreruperea înscrierilor, cauzată de o problemă ”obiectivă”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel