B1 TV, reacție la mesajul lui Dan Negru despre moartea Mădălinei Manole

Madalina Manole
Madalina Manole

La șapte ani de la moartea Mădălinei Manole, Dan Negru a spus că faptul că artista nu a mai fost invitată la show-uri de televiziune ar fi împins-o la sinucidere.

Raluca Neagu, de la B1 TV, a avut un comentariu pe marginea acestui subiect.

"N-as fi distribuit chestia asta, dar o fac pentru ca am ceva de adaugat: dragi mari artisti, va cam ucideti singuri. Nu doar ne-schimband nimic in stilurile voastre muzicale - nu-mi puneti pancarta cu "stil unic, asta e stilul meu, nu apreciati valoarea", ca nu tine. A se vedea doar un exemplu: Rolling Stones. Ascultati-i de la inceputurile lor si pana astazi. Si vedeti cum au evoluat, cum si-au adaptat linia melodica, structura pieselor si show-ul, cat sunt ei de mari.

Va ucideti singuri, refuzand cu obstinatie invitatiile televiziunilor, ca au emisiuni promiscuue, tabloide si nu va coborati voi la asa ceva. Sau ca nu se dau bani. In calitate de fost producator tv, n-are Facebook-ul loc sa scriu de cate ori "marii artisti" au refuzat sa vina in emisiunile pe care le produceam din aceste motive. In conditiile in care nu cred ca exista vreun invitat care sa fi participat la emisiile respective si sa spuna ca a fost pus in vreo postura umilitoare, sau ca a fost pus sa spuna/faca lucruri pe care nu le-am convenit in prealabil sau ca nu a fost tratat cu maxim respect si deferenta. Si ca mine au fost, sunt si vor fi si altii.

Refuzati de marii artisti. Si atunci, cand emisia trebuie totusi sa fie pe post, o faci cu cine are bunavointa sa vina. Si, ca sa nu mai ai, a "nspea" oara, parte de un refuz, nu mai inviti marii artisti. Da, din pacate, îi si cam uiti. Ti-i amintesti, si cinic, si trist, cand dispar", a scris Raluca Neagu, de la B1 TV, pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel