Avorturile Elodiei și bătaia din Dubai, în declarațiile sepepistului Ilie

elodia
elodia

Ziarul Ring continuă dezvăluirile legate de viața dublă a Elodiei Ghinescu, despre avorturile acesteia și bătaia primită de la sepepistul  Ilie Cristian în Dubai, cu numai câteva zile înainte de dispariția acesteia.

Declarațiile ofițerului SPP vin să clarifice viața dublă pe care o ducea Elodia, fapt reliefat și de Cristian Cioacă în declarațiile date în fața procurorilor.

Din declarațiile lui Ilie Cristia reies două amănunte importante, și anume că Elodia a avut "două avorturi", iar din al doilea amănunt rezultă că avocata a fost bătută de sepepist, la Dubai, cu câteva zile înainte de a se întoarce în ţară.

Pe 14 ianuarie 2013, Ilie Cristian,  în prezenţa unui procuror şi a două avocate ceclara că: "În perioada cât am fost împreună, am aflat din corespondenţa pe care am purtat-o cu Elodia că a fost însărcinată de două ori şi a făcut întrerupere de sarcină. (...) În legătură cu una dintre sarcini, reţin că s-a făcut referire expresă la faptul că a fost la medic pentru întrerupere şi sigur nu a afirmat că ar fi avortat în baie. Nu ştiu cât de afectată a fost Elodia ca urmare a celor două întreruperi de sarcină, pentru că am comunicat foarte puţin pe această temă. Depresivă însă nu am văzut-o niciodată", spune Ilie Cristian în acest supliment de declaraţie, care pare a fi luată special pentru a lămuri ipoteza din apărarea lui Cioacă potrivit căreia cantitatea mare de sânge care s-ar fi infitrat în podeaua apartamentului ar fi provenit de la... avorturile Elodiei.

Sepepistul Ilie Cristian a povestit sub juramant cum bătut-o pe Elodia în Dubai: cu cateva zile înainte ca avocata să dispară... făra urmă!

 În Dubai, Ilie Cristian a venit din Afganistan. "După trei sau patru zile după ce noi am ajuns în Dubai, ne-am întâlnit aici cu prietena Elodiei, pe nume Ardeleanu Cristina, care locuia acolo", spune Ilie Cristian. El a povestit ce bijuterii a cumpărat Elodia, dar şi despre "o brăţară cu smaralde în formă de inimioară" pe care i-a cumpărat-o iubitei. Partea cu totul şi cu totul interesantă priveşte relatarea răcirii relaţiilor între cei doi şi momentul culminant în care Elodia a primit o palmă de la iubitul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel