Avocatul Tonel Pop, ultimatum pentru Băsescu, după acuzațiile grave: Dacă în 24 de ore nu îşi cere scuze, am deja făcută o acţiune penală

Tonel Pop
Tonel Pop

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a fost acuzat de Traian Băsescu de faptul că ar avea legături cu interlopii din Caracal. Cum reacționează acesta, după acuzațiile care i se aduc.

"Este absolut incredibil, ca natură umană, ca tupeu, ca suflet să facă ce a făcut, asta pe aspect emoţional şi al onoarei. Îl aştept să îşi ceară scuze public. În 24 de ore, dacă nu îşi cere scuze, am deja făcută o acţiune penală şi una civilă şi să vedem cum explică dânsul acolo cu subsemnatul - că nu mai merge să o dea cu vrăjeala pe Facebook - cum sunt eu infiltratul, cui, relaţiile mele cu Caracalul. Vă rog să mă credeţi, este prima dată în viaţa mea când am fost la Caracal. Cât tupeu, câtă aberaţie! Cred că i-a scris cineva această elucubrație şi a postat acolo. Poate nici nu ştie ce a postat. Îl aştept pentru onoare. Totdeauna l-am aparat şi nu înţeleg cum poate să îşi permită. Este o aberaţie!", a declarat Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, la Antena 3.

Vezi și: Traian Băsescu, atac la Alexandru Cumpănașu și Tonel Pop în cazul crimelor de la Caracal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel