Avocatul Tonel Pop: Familia Luizei a fost sunată de mai multe persoane, nu doar de Gheorghe Dincă

Mihai Ciobanu / 06 aug 2019 / 17:19 Salveaza PDF Comentarii
Luiza Melencu (Lulu) fată dispărută în aprilie. foto: Facebookdisparuta
Descriere foto: Luiza Melencu (Lulu) fată dispărută în aprilie. foto: Facebookdisparuta

Avocatul Tonel Pop, care reprezintă familia Luizei, a declarat, marți, că familia a fost sunată de mai multe ori și de mai multe persoane, care au spus că fata a plecat în străinătate.

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, fata dispărută după ce a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă, a declarat, marți, presei, că din declarațiile de până acum rezultă că mai multe persoane au sunat pentru a spune că fata a plecat în străinătate.

„Din declarațiile date, se întrevede ideea că mai multe persoane au sunat familia Luizei și nu doar acel individ (Gheorghe Dincă – n.r.) și nu doar o singură dată. Familia a fost sunată, avertizată, în sensul că li s-a spus, după care s-a revenit și s-au spus:. Ce este esențial este faptul că mai multe persoane a reieșit că au sunat de pe numere diferite și nu o singură persoană. Iar noi avem un singur inculpat, pe domnul Dincă. Pare-se că au fost două”, a spus Tonel Pop citat de Mediafax.

Pop a precizat că acestea sunt date pe care le coroborează cu alte informații. Potrivit avocatului, în cursul zilei de marți s-a discutat despre obiectele de vestimentație ale Luizei, dar acestea nu au fost arătate familiei.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26