Avocatul suspectului de la Caracal, declarații din ancheta la fața locului

Avocatul suspectului de la Caracal a făcut declarații în urmă cu puțin timp. Acesta a dezvăluit noi date din cercetările pe care le fac anchetatorii la fața locului. 

”În acest moment se ridică probe, nimic mai mult. Este o curte foarte aglomerată și este nevoie de foarte mult timp pentru ridicarea de probe. La fața locului se află și soția suspectului, dar nu e implicată cu nimic. Nu au fost niciun schimb de replici între cei doi.

Răsturnare de situație în cazul soției suspectului

Eu am discutat cu dânsa în cursul zilei de ieri și am vrut să văd cum a decurs relația lor în trecut. Au 42 de ani de căsătorie. Au patru copii, realizați toți, la casele lor. A fost un soț normal, din descrierea soției. Care și-a îndeplinit rolul de soț în toată această perioadă și care în opinia soției dânsului în niciun caz nu putea fi bănuit de așa ceva și a rămas total surpinsă de acuzațiile de care îi este bănuit soțul. 

Suspectul își susține nevinovăția

Bărbatul este la fel de consecvent ca și ieri. Nu sunt alte probe în plus. Momentan se caută. Bărbatul este cooperant, răspunde tot timpul la ceea ce este întrebat și în mod constant își susține nevinovăția. 

Până acum au fost prelevate niște fragmente de oase, niște fire de păr, niște haine și mai multe nu am văzut. Dânsul a declarat faptul că de marți, 23 iulie și până când s-a descins aici la dumnealui în curte, nu a fost decât dânsul aici în curte.

Este foarte mare locația. Și eu sunt impresionat de cât de mult este de căutat. Mai sunt și alte resturi de oase... mai este de căutat.

Este o placă ce se vedea și pe imagini și pe care era sânge. Dar specialiștii spun că e de natură animală, dânsul are aici păsări, nutrii.

De pe ce telefon a sunat Alexandra 

Alexandra nu a folosit telefonul său. A sunat de pe unul din telefoanele inculpatului. Toate telefoanele din locuință au fost luate pentru cercetări. Trei telefoane, toate ale dânsului. 

Anchetatorii au încercat să afle în mod insistent de la inculpat dacă știe ceva, iar răspunsul a fost constant că nu are nicio implicație în acest caz. 

Eu sunt obligat în calitate de avocat să cred în nevinovăție. Prezumția de nevinovăție funcționează până la o eventuală condamnare”, a precizat avocatul Alexandru Bogdan în cadrul unor declarații de presă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel