Avocatul lui ''Pinalti" : Gheorghe Ştefan a cerut să fie condamnat

Bogdan Bolojan / 03 oct 2016 / 17:00 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Gheorghe Ştefan şi-ar fi recunoscut în faţa magistraţilor o parte din vină şi ar fi cerut să fie condamnat. Declaraţia a fost făcută de Florin Surghie, avocatul fostului primar din Piatra Neamţ în cadrul unei intervenţii telefonice la Antena 3. 

Recent condamnat la şase ani de închisoare în Dosarul Microsoft, Gheorghe Ştefan, fostul primar al oraşului Piatra Neamţ şi-ar fi recunoscut parţial faptele pentru care a fost acuzat. 

''Niciodată nu s-a declarat inocent. Mereu a spus ''Da, sunt vinovat, eu am fost acela care l-am dus pe ministrul Gabriel Sandu în locul în care l-am dus." De aici, până la a se considera vinovat de primirea unei sume de bani e distanţă lungă." a declarat Florin Surghie, avocatul lui Gheorghe Ştefan. 

Avocatul Surghie continuă cu detalii suprinzătoare. Pinalti ar fi cerut chiar să fie condamnat, însă doar pentru ce se considera vinovat. 

,,Deci domnia sa nu a negat faptele, nu şi-a negat vinovăţia. Ştie ce a făcut şi a cerut să fie condamnat. Însă, la dosarul cauzei, în opinia noastră şi nu comentez, dar trebuie să înţelegeţi apărarea domnului Ştefan. Domnul Ştefan a susţinut că din banii care au plecat din societatea domnului Claudiu Florică spre o altă societate a domnului Draghici Decebal nu au ajuns la el sume de bani. " a continuat Florin Surghie. 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27