Avocatul lui Mircea Băsescu, decizie după condamnarea clientului său

Fratele fostului președinte Traian Băsescu a fost condamnat vineri la patru ani de închisoare cu executare, pentru trafic de influență, însă Nelu Taşcă, avocatul lui Mircea Băsescu, spune că va face apel la condamnarea primită de acesta după ce va citi motivarea instanței.

Nelu Taşcă a afirmat că speră în continuare la decizia de achitare și că nu ştie exact pe ce se bazează decizia instanţei: pe celebrele înregistrări ale negocierilor date de postul nostru sau pe declarațiile contradictorii ale martorilor, potrivit Antena 3.

Mircea Băsescu a fost condamnat, vineri, de magistrații Tribunalului Constanța, la patru ani de închisoare cu executare, pentru trafic de influență, în dosarul privind mita pe care ar fi primit-o de la familia lui Sandu Anghel.

În același dosar, Marian Căpățână a primit o pedeapsă de trei ani de închisoare, pentru complicitate la trafic de influență.

Sentința nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel atât de DNA, care a cerut o pedeapsă de 7 ani de închisoare, cât și de cei doi  inculpați. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel