Avocatul lui Gabriel Sandu, despre denunțul anului: Nu mai are nimic de pierdut

Avocatul lui Gabriel Sandu, Daniel Chitic, a vorbit, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii ”Talk B1”, despre motivele pentru care fostul ministru a depus un denunț la DNA în cazul Microsoft. 

”Principalul motiv al acestui denunț a fost situația în care se găsește domnul Gabriel Sandu. Clientul meu pare a fi trimis în judecată pentru una și aceeași faptă pentru care a fost deja condamnat. Acest lucru a provocat o disperare și este o chestiune absolut umană și absolut de înțeles. Moment în care, omul, la disperare, nu mai are nimic de pierdut. Având în vedere situația care i s-a pus în față, faptul că îi sunt imputate aceleași 2.100.000 de euro pentru care a fost deja condamnat în primul dosar în urma căruia execută în momentul de față pedeapsa în penitenciarul Jilava. Acest element, probabil, mă gândesc, a fost resortul acestui demers”, a declarat avocatul.

Avocatul a făcut referire la sesizarea pe care Gabriel Sandu a făcut-o către Departamentul de Justiție al SUA, unde a prezentat ilegalităţile şi presiunile la care pretinde că a fost supus.

”Sesizarea către Departamentul de stat în justiție al SUA a fost făcută în septembrie 2016. În acea sesizare sunt o parte din informațiile care apar în denunțul prezent, în schimb nu sunt toate, motiv pentru care, cu siguranță, vom veni cu o suplimentare a acelei sesizări. Până acum nu am primit niciun fel de reacție. Componenta principală a acelei sesizări a avut în vedere activitatea Microsoft în România, vorbim de Microsoft în ansamblu”, a mai spus avocatul lui Gabriel Sandu, la B1 TV. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel