Avocatul familiei Măceșanu: Risipiceanu și Dincă sunt DEGEABA în pușcărie

Avocatul Aurel Moldovan a făcut noi precizări privind cazul Caracal.

Sora lui Ștefan Risipiceanu a ajuns în fața magistraților de la Tribunalul Olt pentru a depune mărturie. Femeia a spus, încă de la început, că nu l-ar vedea în stare pe Ștefan Risipiceanu de viol în cazul Luizei Melencu.

Fane Risipiceanu ar vrea să declare că a fost obligat să mărturisească violul și, de asemenea, să solicite înregistrările audio din sediul DIICOT, anunță România TV. 

Avocatul Aurel Moldovan, precizări 

Avocatul familiei Măceșanu, Aurel Moldovan, a declarat pentru sursa citată că „toate aspectele din această cauză trebuie lămurite în deplinătatea lor. Gheorghe Dincă spune că a fost forțat să declare ceea ce nu și-a dorit, fiind amenințat că va fi omorât în penitenciar. Este un lucru controversat, întrucât el, pe 26.07.2019, când a fost arestat, nu le-a recunoscut pe fete. Ulterior, pe parcursul anchetei penale, a început să vină cu dezvăluiri. Tot el a spus că nu le-a omorât și că Alexandra a fost răpită de patru persoane. Cercetarea judecătorească va lămuri toate aspectele care vin în contradictoriu cu urmărirea penală.”

Întrebat dacă Risipiceanu se află „degeaba” după gratii, Moldovan a răspuns afirmativ.

„Este degeaba cum și, din punctul meu de vedere, Gheorghe Dincă este degeaba în spatele gratiilor. Științific, nu s-a putut demonstra că fetele au fost arse în acel butoi și nu au fost omorâte. Avem parte de un dosar penal neconform procedurii penale, având probe administrate în mod ilegal”, a mai declarat avocatul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel