Avocatul Elenei Udrea: Confruntările au demontat acuzațiile procurorilor

Marius Striblea, avocatul Elenei Udrea, a declarat, joi, la finalul confruntărilor dintre fosta șefă PMP și denunțătorii din dosarul Gala Bute, că au fost demontate în întregime acuzațiile procurorilor.

"Confruntările au demontat în întregime acuzațiile procurorilor. S-a demonstrat că tot ceea ce s-a spus până acum în spațiul public sunt doar impresii și minciuni ale unora care sunt acuzați în dosar. Noi am fost curioși să aflăm când s-a întâlnit Nastasia cu Gărdean și a spus că nu și-a amintit, nici în ce perioadă a zilei, nici cum arăta geanta, nici ce avea în ea. 

Ana Maria Topoliceanu a infirmat teza că la Predeal, de ziua doamnei Elena Udrea, s-ar fi plătit din banii domnului Breazu, obținuți ilicit, ci că Tudor Breazu a plătit cu cardul, iar Elena Udrea a plătit cash a doua zi", a spus avocatul Marius Striblea.

"Elena Udrea a zis că nu a cerut niciodată să se facă plăți pentru PDL. Gărdean a spus că geanta nu era pentru Elena Udrea, ci pentru Nastasia. El a zis că nici nu a știut că geanta cu bani a ajuns la Elena Udrea", a mai spus Marius Striblea, avocatul Elenei Udrea.

VEZI ȘI: Laura Voicu, la DNA. Victor Ciutacu: Mi se pare stupefiant în contextul în care m-a sunat să îmi spună...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel