Avocatul din Brașov, care a comandat uciderea soției, condamnat la 25 de ani de închisoare

vlad
vlad

Avocatul din Braşov, Victor Teodorescu, care a comandat moartea soţiei sale, a fost  condamnat la 25 de ani de închisoare. Decizia nu este definitivă, aceasta putând fi atacată cu recurs în termen de zece zile.

Magistrații brașoveni au pronunțat, luni, sentința în cazul avocatului Victor Teodorescu, care ar fi comandat uciderea soției sale, Violeta Teodorescu, în luna martie, 2011.

Bărbatul este bănuit că a comandat uciderea soţiei sale pentru a-i încasa banii de pe asigurarea de viaţă. Avocatul a plătit 30.000 de euro unui tânăr pentru a-i ucide soţia. Tânărul a ucis-o pe femeie cu 40 de lovituri de cuţit.

De asemenea, Curtea de Apel Braşov a decis ca Erwin Victor Preşmereanu, asasinul plătit de Teodorescu, să plătească daune morale în valoare de 50.000 de euro fiicei lui Victor Teodorescu.

Potrivit rechizitoriului procurorilor, Victor Teodorescu este acuzat de instigare la omor calificat după ce, la sfârşitul lunii martie 2011, cu premeditare şi din interes material, l-ar fi determinat pe Erwin Victor Preşmereanu să-i ucidă soţia. Conform procurorilor, scopul crimei ar fi fost acela de a încasa prima de asigurare a femeii în valoare de 150.000 de euro.

Citește și:

Avocatul Victor Teodorescu, în faţa probelor care îl incriminează că a comandat uciderea soţiei sale

Biletul avocatului din Braşov pentru criminalul soţiei sale: „Să porţi salopetă şi s-o omori cu un cuţit şi-un levier“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel