EXCLUSIV  Avocatul Crina Radu a spus ce îi zic clienții ei despre modul în care e tratat Cristian Cioacă în penitenciar / video

Cioacă
Cioacă

Avocatul Crina Radu a spus ce îi zic clienții ei despre modul în care este tratat Cristian Cioacă în penitenciar.

„Am discutat cu mai mulți clienți de ai mei, care se află în același penitenciar cu Cioacă, și mi-au zis că sunt nemulțumiți că el este tratat într-un anumit fel, raportat la ceilalți condamnați. Și sigur că se produc nemulțumiri în rândul lor. A avut foarte multe permisii pe weekend, a avut opt vizite intime”, a zis avocatul Crina Radu la DC News și DC News TV. 

„Toate drepturile i-au fost respectate excesiv pe întreaga procedură penală”, a mai zis avocatul în cadrul emisiunii „Culisele justiției” cu Laura Duță.

Fostul poliţist Cristian Cioacă rămâne în închisoare, după ce Judecătoria Piteşti i-a respins recent, ca neîntemeiată, cererea de eliberare condiţionată, însă decizia nu este definitivă.

Potrivit deciziei instanţei, Cioacă are dreptul să facă o nouă cerere de eliberare în luna mai 2023.

„Respinge cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat, în prezent deţinut la Penitenciarul Mioveni, ca neîntemeiată. Menţine termenul stabilit de Comisia pentru liberare condiţionată din cadrul Penitenciarului Mioveni după expirarea căruia propunerea sau cererea de liberare condiţionată va putea fi reînnoită, respectiv 10.05.2023. Cu drept de a formula contestaţie în termen de 3 zile de la comunicarea copiei minutei", au stabilit judecătorii.

Cristian Cioacă a executat efectiv peste jumătate din pedeapsa de 15 ani şi 8 luni de închisoare primită în 2014 pentru uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu.

De menţionat că fostul poliţist nu a recunoscut niciodată că el a ucis-o pe Elodia. Trupul acesteia nu a fost găsit de autorităţi, deşi în acest caz a fost desfăşurată una dintre cele mai ample anchete judiciare din România.

VEZI ȘI: Avocatul Crina Radu, discuție cu mai mulți preoți despre locul unde e Elodia: Unul din ei mi-a spus și cum o vede / video - https://www.dcnews.ro/avocatul-crina-radu-discutie-cu-mai-multi-preoti-despre-locul-unde-e-elodia-unul-din-ei-mi-a-spus-si-cum-o-vede-video_910323.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel