Avocații prințesei Latifa, mesaj despre fotografia din aeroportul din Madrid

Aeroportul din Madrid / Imagine de Yong Wang de la Pixabay
Aeroportul din Madrid / Imagine de Yong Wang de la Pixabay

Avocații prințesei Latifa au transmis un mesaj, ce ar veni din partea fiicei șeicului Mohammed bin Rashid al-Maktoum, în care explică fotografia apărută cu ea în aeroportul din Madrid.

La o zi după ce a apărut o fotografie cu prințesa Latifa în aeroportul din Madrid, un mesaj transmis de avocații ei, care susțin că vine din partea fiicei șeicului Mohammed bin Rashid al-Maktoum, arată că 'Acum pot călători unde vreau', potrivit The Guardian.

Avocații prințesei Latifa au informat că aceasta a vizitat, împreună cu prietena cu care apare în poză, trei țări europene.

'I-am cerut să posteze câteva fotografii online pentru a demonstra militanţilor că pot călători acolo unde vreau. Sper acum că îmi pot trăi viaţa liniştită, fără a mai fi controlată de mass-media. Şi le mulţumesc tuturor pentru urările lor amabile.', ar mai fi transmis prințesa, prin intermediul avocaților.

Amintim că o fotografie cu prințesa Latifa, fiica șeicului Mohammed bin Rashid al-Maktoum, a apărut luni, pe contul de Instagram al lui Sioned Taylor, profesoară la o școală administrată de stat din Dubai.

„O vacanță europeană grozavă cu Latifa”, se arată în descrierea imaginii. „Ne distrăm și explorăm!”. Cele două femei poartă mască de protecție și par că sunt în aeroportul Madrid-Barajas din capitala Spaniei.

În luna mai a acestui an, Taylor a mai postat două poze pe Instagram care o arătau pe Prințesa Latifa, prima dată într-un mall din Dubai, ulterior într-un restaurant al orașului.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Sioned (@shinnybryn)

În luna februarie, prințesa Latifa spunea că se teme pentru viața ei

În februarie 2021, Prințesa Latifa s-a făcut auzită prin intermediul BBC, spunând că este ținută captivă într-o vilă și se teme pentru viața sa. Imaginile de atunci au făcut ca Organizația Națiunilor Unite să ceară dovezi „concrete” că Latifa încă este în viață. Experții în drepturile omului din cadrul ONU au adăugat că aceasta trebuie eliberată „în mod urgent”.

Emiratele Arabe Unite au transmis că aceasta este „îngrijită corespunzător acasă”. „Ea continuă să aibă o stare tot mai bună și suntem încrezători că va reveni la viața publică la momentul oportun”, se mai arăta în comunicatul EAU de la acea vreme.

Șeicul Mohammed a fost supus presiunii internaționale pentru a demonstra că prințesa Latifa este liberă, după ce, în februarie 2018, aceasta a încercat să fugă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel