Avocații OMV amenință Realitatea Tv. Televiziunea, fără curent și căldură

realitatea dc
realitatea dc

Realitatea Media susține că a primit o somație de la casa de avocatură a OMV Petrom, prin care e anunțată că începând de astăzi îi va fi sistată căldura, iar mâine va fi oprită și furnizarea cu energie electrică. Totodată, din data de 28 noiembrie personalul societății pe acțiuni nu va mai putea intra în clădirea televiziunii, după cum se arată în avertisment. 

"Vă anunţăm că de astăzi, de la ora 12.30, am dispus sistarea agentului termic care asigură ventilaţia caldă asupra spaţiilor ocupate de Realitatea Media S.A, urmând ca de mâine, la ora 12, să sistăm furnizarea energiei electrice către aceleaşi spaţii. Începând cu data de 28.11.2012, intenţionăm să sistăm şi accesul personalului Realitatea Media către spaţiul ocupat nelegal," se arată în somație.

Realitatea Media însă, precizează că nu există nici un fel de datorie. Jurnaliștii susțin că șicanele din partea OMV Petrom au luat naștere acum două săptămâni, când postul de televiziune a început să facă dezvăluri despre firma care îi somează acum cu tăierea curentului electric.

"Ce se întamplă cu Realitatea sunt semnale de tip totalitar. Este un șantaj mafiot făcut în trepte. Ne-au luat publicitatea și apoi amenință cu taierea gazelor" "Încearcă să nu atace un om ci un întreg grup de presă. Poate o fi o acțiune să ne închidă gura," au comentat jurnaliști ai postului Tv, la emisiunea "Deschide lumea," somația primită în cursul zilei de miercuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel