Avocata judecătoarei Cîrstoiu: Clienta mea nu a dat declarații de jenă

cirstoiu
cirstoiu

Lorette Luca, avocata judecătoarei de la Curtea de Apel București, Veronica Cîrstoiu, a spus că magistratul nu a dat declarații în fața instanței - la judecare recursului la arestarea preventivă - pentru că îi era jenă.

”Nu aţi realizat că a avut ochii în lacrimi, că emoţia puternică, fundamentată de jena, ruşinea să-i spunem aşa, pe româneşte, situaţiei în care se regăseşte, i-a aşezat acel nod în gât şi dacă, am fi şi umani, nu numai reporteri, n-am pune asemenea întrebări. (...) Jena este faţă de toată lumea”, a declarat avocata, potrivit Mediafax.

Judecătoarea Cîrstoiu și fiul acesteia, Florin Cergan, au atacat prin recurs la Înalta Curte decizia CAB de arestare preventivă a celor doi.

Avocații au solicitat ședință de judecată secretă la ÎCCJ, din cauza publicității excesive și a comentariilor făcute de unii ”neaveniți”, dar instanța a respins cererea. Florin Cergan a cerut să fie pus în libertate pentru că are în întreținere un băita de 10 ani și o fată de un an și șase luni, iar soția are grave probleme de sănătate.

Înalta Curte de Casație și Justiție a rămas în pronunțare și va decide miercuri dacă cei doi vor fi judecați în stare de libertate.

Judecătoarea Veronica Cîrstoiu este acuzată de procurorii DNA de luare de mită și trafic de influență pentru soluții favorabile în dosare. Fiul său, Florin Cergan, este cercetat pentru complicitate la trafic de influență și luare de mită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel