Avocata Carmen Obârșanu: Fiica lui Dincă a mințit. Poliţiştii au sustras un act din dosar s-o acopere

Foto: Carmen Obâșanu / Facebook
Foto: Carmen Obâșanu / Facebook

Avocata Carmen Obârșanu a făcut o dezvăluire explozivă în cazul Caracal.

Avocata familiei Melencu, Carmen Obârșanu, a venit la Curtea de Apel Craiova cu un geamantan plin cu acte. Carmen Obârșanu a dorit să le arate magistraților că s-au sustras documente importante din dosar.

După ce a studiat mare parte din dosar, avocata a găsit o imagine care ridică mari semne de întrebare. 

„În dosar există o poză. Ei au vrut să fotografieze, de fapt, o cartelă telefonică pe care au găsit-o pe masă, în dormitorul lui Dincă. Doar că lângă acea cartelă mai era un document.   

L-am mărit şi am descoperit că era o decizie de impozitare pentru anul 2019 emisă de Primăria Arad, Direcţia Venituri, pe numele fiicei lui Gheorghe Dincă, Daniela Florentina. Ce căuta acest document pe masa lui Dincă? Cum a ajuns acolo? Fiica lui a spus că nu a mai vorbit de doi ani cu taică-său, că nu a mai fost acasă, la Caracal, în casa părinţilor, de vreo 9 ani.   

Soţia lui Gheorghe Dincă, atunci când a fost la Caracal, după răpirea Luizei, a afirmat că a venit acasă direct din Italia, apoi a mers la Arad şi s-a întâlnit cu fiica. De aceea întreb: cum a ajuns acest document în dormitorul lui Dincă?”, a declarat avocata Carmen Obârșanu, potrivit Adevărul.

Carmen Obârşanu a mai spus că documentul nu apare în niciun proces verbal și nici nu mai există la dosar. În schimb, fotografia da.

„De aceea am convingerea că încă de la început s-a dorit muşamalizarea acestui caz. Fiica lui Dincă a minţit! Poliţiştii au sustras un act din dosar s-o acopere. Sunt sigură că ăsta-i adevărul”, a mai spus Carmen Obârşanu. 

Pe 30 septembrie, judecătorii de la Curtea de Apel Craiova se vor pronunța dacă poate să înceapă procesul sau cazul care a cutremurat România se va întoarce pe masa procurorilor DIICOT.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel