Avocata Carmen Obârșanu: Dincă e în carantină. Risipițeanu, în stare gravă

Foto: Carmen Obârșanu / Facebook, arhivă
Foto: Carmen Obârșanu / Facebook, arhivă

Astăzi ar fi trebuit să aibă loc un nou termen în dosarul "Caracal", dar Gheorghe Dincă a fost plasat în carantină, fiind contact direct al complicelui său, Ștefan Risipițeanu, care se află în stare gravă cu Covid-19. 

Avocata familiei Melencu, Carmen Obârșanu, a dezvăluit la România TV că în sala de judecată s-au citit două adrese, astăzi, când ar fi trebuit să aibă loc un nou termen în dosarul "Caracal". 

Potrivit adresei din partea Penitenciarului Craiova, Gheorghe Dincă se află în carantină. De cealaltă parte, Penitenciarul-Spital Jilava a informat că Ștefan Risipițeanu nu poate participa nici măcar prin video, din cauza stării sale de sănătate. 

"Ieri dimineață am venit în Slatina, am citit dosarul până la ora 16. În afară de acea reclamație făcută împotriva mea, că îi e frică de mine, nu se afla niciun fel de înștiințare la dosar. 

Astăzi, doamna judecător a citit în sală o adresă din partea Penitenciarului Craiova, în care se spune că Dincă, fiind contactat al lui Risipițeanu, este în carantină, iar Risipițeanu se află la Spitalul Jilava. De la Spitalul Jilava a venit o altă adresă în care se spune că, în cauza stării în care se află, nu poate fi nici măcar o ședință video. Prin urmare, ar dori să spună că starea lui este gravă.

Noi ne gândim dacă nu se va adeveri ce spunem noi: Încetul cu încetul, inculpații din acest dosar vor da colțul.", a declarat avocata familiei Melencu, Carmen Obârșanu.

VEZI ȘI: Avocata Obârșanu: S-a găsit ADN-ul altei femei, care nu a fost identificată

La finele verii, avocata familiei Melencu, Carmen Obârșanu, a susținut că din 40 de probe trimise la expertiza criminalistică genetică, doar trei au fost analizate. 

Spre exemplu, a spus avocata: 'Hârtie igienică, pete gălbui, în camera 2. Nu prezintă sânge uman, nu a fost genotipată. Nu prezintă sânge. Cu toate că, la expertiză, au găsit ADN. Acel ADN aparține unei alte femei, dar nu a fost identificată.'

Carmen Obârșanu a mai declarat atunci pentru Antena3 că 'tot acest dosar Caracal a fost investigat într-un total dezinteres sau, mai bine zis, pentru a se proteja anumite persoane care au legătură foarte mare cu aceste infracțiuni.'

Anul trecut, avocata familiei Melencu, Carmen Obîrșanu, a constatat că, de abia după două luni de la reclamația dispariției Luizei, au început monitorizările de mașini. Mama Luizei, Monica Melencu, de câte ori se ducea la procuratură, obținea un răspuns ciudat - nu putem face nimic, ne lovim de un zid. (Știrea, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel