Avocata Alinei Bica, provocare pentru Andreea Crețulescu

Laura Voicu, avocata Alinei Bica, a avut o intervenție telefonică la România TV. Cu acest prilej, aceasta i-a adresat o provocare Andreei Crețulescu cu privire la dosarul clientei sale.

VEZI ȘI: Udrea, întrebare cruntă despre DEMISIA lui Ponta

"Îmi permit să vă provoc în această seară referitor la raportul care a fost pus pe masa Comisiei Centrale și din cauza căruia mulți oameni stau în închisoare degeaba. Provocarea mea este următoarea. Sunteți un om care face anchete și le face bine. V-ați pus vreodată întrebarea de unde a pornit acest raport?", a spus Laura Voicu.

"De la un evaluator", a fost răspunsul Andreei Crețulescu.

"Vedeți? Nu știți. De la Primăria Sector 2. Acolo a început fabricarea acestui dosar. Ați întrebat vreodată oamenii respectivi cum s-a ajuns la întocmirea acelor acte care au făcut parte din dosarul pus pe masa Comisiei Centrale? Mă refer la actele de proprietate pentru terenul respectiv. De la începutul începutului. (...) Veți avea niște surprize foarte mari. Din punctul meu de vedere, raportul făcut de specialiștii DNA cu privire la dosarul respectiv este un raport bun. Problema este dacă oamenii care au semnat punerea în posesie a sumelor respective pentru acel teren au știut dacă raportul este bun sau nu", a mai zis avocata Alinei Bica la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel