Avocat: Magda Catone abia așteaptă ca Șerban Ionescu să moară

magda-catone dc
magda-catone dc

Avocatul Cătălin Dancu o acuză pe actrița Magda Catone că nu vrea să divorțeze de soțul ei Șerban Ionescu pentru că așteaptă ca acesta să moară să moară.

Magda Catone a cerut amânarea procesului de divorț dintre ea și Șerban Ionescu, fapt care l-a enervat pe avocatul Cătălin Dancu. Acesta s-a prezentat l-a tribunal pentru a-i îndeplini dorința actorului bolnav, dar Magda Catone nu s-a prezentat la termen. Avocatul a fost iritat de purtarea actriței pe care a acuzat-o că trage de timp pentru că așteaptă ca Șerban Ionescu să moară, scrie click.ro. "Magda Catone este o ipocrită. Are două feţe! În timp ce se plânge în faţa camerelor de luat vederi de starea soţului ei, merge la baluri cu fasole şi cârnaţi. În vreme ce Şerban Ionescu este paralizat total, iar boala lui a ajuns în fază terminală, ea, în loc să aibă grijă de soţul ei, se dezmiardă de luni de zile în braţele altor bărbaţi. Ea aşteaptă cu nerăbdare moartea lui Şerban Ionescu. Doar aşa s-ar bucura pe deplin de drepturile patrimoniale. Divorţul va fi exclusiv din vina ei, pentru că i-a fost infidelă clientului meu. În plus, nu s-a îngrijit de starea lui de sănătate," a răbufnit avocatul.

Judecătorii au respins ieri cererea în care actrița Magda Catone contestă acțiunea de divorț, aceeși hotărâre fiind luată de magistrați și în cazul cererii prin care se dorea ca avocatul Cătălin Dancu să fie împuternicit pentru a vorbi în numele lui Șerban Ionescu. Actrița a fost contactată de jurnaliști, demers de care actrița nu a fost prea încântată. "Nu comentez dacă vin azi sau nu la tribunal! Nu e treaba ta! Nu mă mai suna niciodată," a răspuns actrița.

Următoarea înfățișare e pe 2 noiembrie. Cătălin Dancu se îndoiește că dna Catone se va prezenta la proces, spunând că va depune noi probe la dosar prin care va solicita anchete sociale. Șerban Ionescu a fost diagnosticat cu scleroză laterală amiotrofică și este în stare foarte gravă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel