Avocat, la ieșirea din Penitenciarul Rahova: Mazăre nu s-a văzut cu Dragnea

Radu Mazăre
Radu Mazăre

Radu Mazăre nu s-a întâlnit, până în prezent, cu Liviu Dragnea.

Radu Mazăre nu s-a întâlnit, până în prezent, cu Liviu Dragnea, ambii aflați în carantină în Penitenciarul Rahova, a declarat avocatul fostului primar al Constanței după ce și-a vizitat, joi, clientul.  

„Se simte bine, face plimbare de la 10 la 12, în cerc, se învârte în curtea penitenciarului. Citește, scrie - s-a înscris la revista penitenciarului. Știu de plângerea de la CEDO, dar se va face după motivarea sentinței. Încă nu s-a motivat", a declarat avocatul lui Radu Mazăre, Lizeta Haralambie, după ce a ieșit din penitenciarul Rahova.

Potrivit apărătorului, clientul său nu s-a întâlnit, până în prezent, cu Liviu Dragnea, aflat și el la Penitenciarul Rahova, tot în carantină pentru 21 de zile.

„Nu s-au văzut, nu sunt în cameră împreună. El este cu alți doi deținuți, dar nu s-au văzut. Nu avea cum. Se vor întâlni, nu se vor întâlni - rămâne de văzut”, a mai spus avocatul, potrivit Mediafax.

După trecerea acestei perioade, autoritățile urmează să decidă unde va executa Radu Mazăre perioada de 9 ani de închisoare, sentință definitivă la care a fost condamnat fostul edil în dosarul terenurilor și plajelor din Constanța.

În aceeași situație se află și Liviu Dragnea, el fiind condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare, în dosarul DGASPC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel