Urmărește emisiunea live


Avocat Alexandra: Fetele sunt în viață în Italia

Aurel Moldovan, avocatul familiei Alexandrei, a declarat că echipa de investigații angajată de Alexandru Cumpănașu are informații că fetele sunt în viață.

Avocatul familiei Măceșanu susține că are informații că Luiza și Alexandra au fost traficate de o rețea din Bari, din care făcea parte și Gheorghe Dincă. 

Din câte știm, fetele sunt în viață, undeva în Italia. Acestea sunt informațiile pe care le are domnul Cumpănașu în acest moment. Domnul Cumpănașu a făcut o serie de investigații angajând pe cont propriu o echipă de detectivi particulari care a cules informații despre această rețea în care este implicat inculpatul Gheorghe Dincă, rețea care acționează în Italia, Bari, coordonată de o altă rețea albaneză. Echipa este cu un pas în urma acestora ca să fie depistate”, a declarat, sâmbătă seara, la România Tv Aurel Moldovan,  avocatul familiei Alexandrei.

”Sper să putem demonstra rețelele din care Dincă făcea parte și a existenței fetelor pentru că astea sunt informațiile: că sunt în viață. Știți de ce se solicită cu atâta tărie și vehemență reluarea acestui ultim ADN? Din punctul meu de vedere cred că se urmărește închiderea dosarului cât de repede”, a mai spus avocatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel