Avionul președintelui Franței, lovit de fulger, s-a întors din drumul spre Berlin

hollande
hollande

Aeronava noului președinte al Franței, Francois Hollande, a fost nevoită, marți, să se întoarcă din drumul spre Berlin pe aeroportul din Paris, după ce a fost lovită de un fulger, informează Reuters.

Noul președinte al Franței, Francois Hollande, a plecat, marți, în prima sa călătorie în străinătate, spre Berlin, unde urma să se întâlnească cu cancelarul Germaniei, Angela Merkel.

Scopul acestei înâlniri vizează discuții despre pactul fiscal semnat de 25 dintre cele 27 de state membre ale UE şi despre criza elenă, precum și găsirea unor soluții comune, pentru ca ”austeritatea” să nu devină o ”fatalitate”, informează EFE şi AFP.

După ce avionul în care se afla președintele Franței, Francois Hollande, a fost lovit de fulger, piloții aeronavei au luat hotărârea de a se întoarce pe aeroportul din Paris, din motive de securitate.

Din ultimele informații, aeronava preşedintelui Franţei, Francois Hollande, a decolat din nou spre Germania, a anunțat Ministerul francez al Apărării.

"Este posibil ca aeronava să fi fost atinsă de fulger. Din raţiuni de siguranţă, revenise la Paris. Dar acum a decolat din nou spre Germania", a precizat Ministerul francez al Apărării.

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, deși a subliniat recent că-l va primi pe François Hollande cu braţele deschise, respinge orice posibilă renegociere sau modificare a pactului fiscal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel