Avion prăbușit Buzău. Corina Martin și-a pierdut FRATELE. Mesaj sfâșietor

FOTO: Facebook / Corina Martin
FOTO: Facebook / Corina Martin

În urma cercetării la faţa locului, finalizate după miezul nopţii, criminaliştii au stabilit identitatea celor doi bărbaţi care se aflau în avionul prăbuşit miercuri după-amiază în zona Nehoiu.

În tragedia aviatică de la Nehoiu, județul Buzău, și-a pierdut viața fratele Corinei Martin, președinta Federației Asociaților de Turism din România. Aceasta a scris un mesaj sfâșietor pe o rețea de socializare. 

”Ultima lui fotografie....cu numai cateva minute inainte...
Am fost binecuvantata sa am un frate atat de bun, atat de vesel si de inimos! Nu cred sa fie, printre cei ce l-au cunoscut vreodata, oameni pe care sa nu-i fi bucurat si pe care sa nu-i fi facut sa zambeasca, vreodata, macar. De aceea si avea atat de multi prieteni. Pentru mine si pentru copiii mei, ramasese scut si suport. Pentru mama, trei sferturi din suflet. Acum e gol. Ai plecat nedrept si mult prea devreme, Liviu! Si, la fel ca si cu Tata...nu am apucat sa iti spun, niciodata, ca te iubesc. Acesta e pacatul meu. Tu, insa, vreau sa stii, acolo sus, pe unde plutesti in zbor acum, ca am fost mandra si norocoasa si binecuvantata sa te am pe tine ca fratele meu. De ieri, acest cuvant pastreaza un gol imens in sufletul meu. Dar inca te aud razand...si tot ma mai astept sa ne suni de pe undeva si sa ne spui ca iar ne-ai pacalit, cu rasul tau molipsitor....
Nu amanati cuvintele, marturisirile, picaturile de suflet catre ai vostri. Nu amanati nimic, nu lasati nimic. Timpul nu poate fi cumparat. Timpul nu asteapta.
Drum bun printre ingeri, fratele meu!”, a precizat Corina Martin pe pagina sa de Facebook. 

Pilotul aparatului de zbor era un bărbat de 45 de ani din Cluj-Napoca, iar celălalt bărbat aflat în avion era în vârstă de 50 de ani, din Constanţa. Adică fratele Corinei Martin. 

Vezi și: Avion prăbușit Buzău. Cine sunt bărbații morți în accident

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel